Libnet.ro
UNICEF

17:30

Consilierii PNL nu participa la votul de demitere a lui Aurelian Badulescu

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Consilierii PNL nu participa la votul de demitere a lui Aurelian Badulescu

Consilierii generali PNL nu participa la votul de demitere a viceprimarului Capitalei Aurelian Badulescu, iar PNL nu va depune nicio candidatura pentru acest post, coform unei decizii a conducerii liberale. continuă pe Ziarul Bursa

Ionel Danca: Consilierii generali PNL nu participa la vot pentru demiterea viceprimarului Capitalei, Aurelian Badulescu

Consilierii generali PNL nu participa la vot pentru demiterea viceprimarului Capitalei Aurelian Badulescu, a anuntat purtatorul de cuvant al PNL, Ionel Danca, pe Facebook. Decizia Biroului executiv al.

Aurelian Badulescu ramane in functia de viceprimar al Capitalei

Aurelian Badulescu va ramane in functia de viceprimar al Capitalei, au decis consilierii generali, in urma votului secret de miercuri. Au fost inregistrate 28 de voturi pentru si 9 impotriva schimbarii sale din functie.

Aurelian Badulescu: Voi aduce documente care demonstreaza cum binomul Liviu Dragnea Carmen Dan a manipulat structurile la mitingul din 10 august, astfel incat Jandarmeria sa fie ciuca batailor

Aurelian Badulescu anunta ca va face dezvaluiri cu privire la episodul protestelor din 10 august. Viceprimarul Capitalei a declarat ca va pune la dispozitia prezei documente care sa demonstreze implicarea si.

Aurelian Badulescu ramane in functia de viceprimar al Capitalei

Aurelian Badulescu ramane in functia de viceprimar al Capitalei in urma votului exprimat, astazi, in Consiliul General al Municipiului Bucuresti.

Aurelian Badulescu ramane viceprimar al Capitalei: Decizia a fost luata prin vot in Consiliul General al Municipiului Bucuresti

Aurelian Badulescu va ramane viceprimar al Capitalei. Decizia a fost luata miercuri, in urma votului din Consiliul General al Municipiului Bucuresti, informeaza Agerpres. S-au existat 28 de voturi.

Aurelian Badulescu ramane in functia de viceprimar al Capitalei

Aurelian Badulescu ramane in functia de viceprimar al Capitalei in urma votului exprimat miercuri in Consiliul General al Municipiului Bucuresti. S-au inregistrat 28 de voturi pentru demiterea lui.

Aurelian Badulescu: Am depus plangere penala impotrivia lui Gabriel Mutu pentru santaj si amenintare

Viceprimarul Aurelian Badulescu a declarat, miercuri, inainte de inceperea votului pentru schimbarea sa din functie, ca a depus plangere penala impotriva sefului PSD Bucuresti, Gabriel Mutu, pentru santaj si amenintare.

Disensiuni ntre consilierii PNL: Catalin Deaconescu anunta ca nu va sustine propunerea Gabrielei Firea de nfiintare a altor doua companii municipale ncearca disperati sa si acopere raspunderea

Catalin Deaconescu, consilier general PNL, a anuntat ca nu va sustine infiintarea celor doua companii municipale care vor prelua activitatea RADET si a serviciilor conexe. Declaratia vine dupa ce Ciprian Ciucu si Gabriel Dumitrascu au anuntat ca PNL va sustine infiintarea celor doua companii. Catalin Deaconescu a explicat ca prin acest vot, cei care au condus Compania Municipala Energetica Bucuresti, din care vor lua nastere cele doua noi firme, incearca disperati sa isi acopere raspunderea, inclusiv cea penala sau patrimoniala, prin votul Consiliului. in plus, acesta sustine ca intai trebuie desfiintata Compania Municipala Energetica si respectata decizia instantei.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )