Libnet.ro
UNICEF

01:05

Deputatul Dan Vilceanu a depus o plangere penala pe numele lui Liviu Dragnea, pentru abuz in serviciu

Adevărul Adevărul,
Deputatul Dan Vilceanu a depus o plangere penala pe numele lui Liviu Dragnea, pentru abuz in serviciu

Deputatul PNL Dan Vilceanu a anuntat ca a depus o plangere penala pe numele lui Liviu Dragnea, la Parchetul General, acuzandu-l de abuz in serviciu. Deputatul spune ca liberalilor li s-a respins solicitarea de a depune o motiune simpla pe motiv ca PSD nu a fost de acord cu titlul, iar Biroul permanent a refuzat convocarea unei sesiuni extraordinare in luna august, pentru discutii desore protestul din 10 august si despre pesta porcina africana. continuă pe Adevărul

Sandi Matei a depus plangere penala impotriva lui Darius Valcov

Protestatarui rezist din Piata Victoriei, Sandi Matei, a depus plangere penala impotriva lui Darius Valcov. El s-a constituit si parte civila cerand despagubiri de un milion de euro.

Dan Vilceanu, plangere penala pe numele lui Dragnea

Dan Vilceanu, deputat PNL, a anuntat ca a depus o plangere penala pe numele presedintelui PSD, Liviu Dragnea, la Parchetul General, acuzandu-l de abuz in serviciu.

Plangere penala impotriva lui Liviu Dragnea

Deputatul PNL Dan Vilceanu a declarat ca a depus o plangere penala impotriva lui Liviu Dragnea pentru ca a impiedicat convocarea unei sesiuni extraordinare, in care trebuiau discutate evenimentele din 10 august.

Plangere penala impotriva Gabrielei Firea in cazul interzicerii aplicatiilor mobile de taxi

Nicusor Dan a anuntat ca va depune vineri plangere penala la Directia Nationala Anticoruptie DNA) pentru abuz in serviciu impotriva initiatorilor proiectului privind Regulamentul referitor la serviciul de taxi, daca acesta va fi adoptat in forma propusa, in cadrul sedintei Consiliului General al Municipiului Bucuresti CGMB) de maine, 6 septembrie.

Plangere penala pentru cei care au plimbat elefantul pe strazile orasului Sighetu Marmatiei

O plangere penala a fost facuta impotriva celor care au plimbat un elefant pe strazile orasului Sighetu Marmatiei, pentru promovarea unor spectacole de circ.

Ministerul Sanatatii, plangere penala impotriva celor care au distribuit informatii false privind vaccinurile

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat, miercuri, ca institutia pe care o conduce intentioneaza sa depuna plangere penala impotriva celor care au promovat si distribuit informatii potrivit carora.

Ministrul Sanatatii, despre distribuirea pliantelor antivaccinare cu informatii false: Vom face plangere penala pentru ca lucrurile au luat-o razna

Sorina Pintea, ministrul Sanatatii, a anuntat ca va face plangere penala impotriva celor care distribuie pliante anti-vaccinare care contin informatii false, de tipul vaccinul ROR contine celule de fetusi avortati, vaccinarea iti poate distruge copilul pentru intreaga viata sau pesticide in vaccinuri.

Dragnea ameninta PNL cu o plangere penala

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat, luni, ca grupul parlamentar al PSD ar putea sa faca plangere penala in ceea ce priveste semnaturile stranse de liberali pentru convocarea in vara.

PNL a depus plngere penala mpotriva lui Dragnea pentru neconvocarea unei sesiuni extraordinare

Deputatul PNL Dan Vilceanu a anuntat miercuri, la iesirea de la Parchetul General, ca a depus o plangere penala pe numele presedintelui PSD, Liviu Dragnea, pentru refuzul convocarii unei sesiuni extraordinare in care se dorea discutarea evenimentelor din 10 august si criza determinata de pesta porcina, potrivit Agerpres.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2345 seconds )