Libnet.ro
UNICEF

16:46

George Ciamba, juramant in fata Presedintelui

Antena3 Antena3,
George Ciamba, juramant in fata Presedintelui

George Ciamba depune astazi, la ora 10. 00, la Palatul Cotroceni, juramantul de investitura ca ministru delegat al Afacerilor Europene. Administratia Prezidentiala a anuntat, marti seara, ca presedin. continuă pe Antena3

George Ciamba depune juramantul de investitura ca ministru delegat al Afacerilor Europene

George Ciamba depune astazi, la ora 10. 00, la Palatul Cotroceni, juramantul de investitura ca ministru delegat al Afacerilor Europene. Administratia Prezidentiala a anuntat, marti seara, ca presedin.

George Ciamba depune astazi juramantul de investitura ca ministru delegat al Afacerilor Europene

George Ciamba depune astazi, la ora 10. 00, la Palatul Cotroceni, juramantul de investitura ca ministru delegat al Afacerilor Europene.

Iohannis arata ca il va numi ministru pe George Ciamba: Este un bun expert cu care am colaborat bine. Trebuie sa ne miscam odata in acest domeniu (VIDEO)

Diplomatul de cariera George Ciamba ar urma sa devina in cel mai scurt timp noul ministru al Afacerilor Europene, conform afirmatiilor presedintelui Klaus Iohannis de marti. Seful statului a aratat ca.

Klaus Iohannis si Viorica Dancila, fata in fata la Cotroceni: George Ciamba, noul ministru delegat pentru Afaceri Europene, a depus juramantul (VIDEO)

George Ciamba, noul ministru delegat pentru Afaceri Europene, a depus miercuri dimineata, la Palatul Cotroceni, juramantul de investitura. Va doresc sa reusiti, impreuna cu ceilalti membri din.

George Ciamba, propunerea pentru Ministerul Afacerilor Europene - surse

George Ciamba este propunerea pentru Ministerul Afacerilor Europene, arata sursele Antena 3. George Ciamba este diplomat de cariera si lucreaza in Ministerul Afacerilor Externe al Romaniei din decembrie.

George Ciamba a fost numit n functie de presedintele Iohannis. Cine este noul ministru delegat pentru Afaceri Europene

Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul pentru numirea lui George Ciamba in functia de ministru delegat pentru Afaceri Europene. De altfel, seful statului spunea ca va lua o decizie rapida in cazul lui Ciamba, in conditiile in care Romania se pregateste sa preia presedintia Consiliului UE si nu exista un ministru care sa gestioneze acest capitol.

George Ciamba, nominalizat pentru portofoliul Afacerilor Europene

Klaus Iohannis a semnat decretul privind numirea lui George Ciamba in functia de ministru delegat al Afacerilor Europene.

George Ciamba, nominalizat pentru portofoliul Afacerilor Europene

Klaus Iohannis a semnat decretul privind numirea lui George Ciamba in functia de ministru delegat al Afacerilor Europene.

Klaus Iohannis a semnat numirea lui George Ciamba in functia de ministru al Afacerilor Europene. Ecaterina Andronescu trebuie sa mai astepte

Presedintele Klaus Iohannis a semnat marti seara decretul de numire in functia de ministru al Afacerilor Europene a diplomatului de cariera George Ciamba. Aceasta decizie vine la scurt timp dupa ce seful.

George Ciamba, propunerea PSD pentru Ministerul Afacerilor Europene dupa demisia lui Victor Negrescu

Diplomatul de cariera George Ciamba este propunerea PSD pentru functia de ministrul al Afacerilor Europene dupa demisia lui Victor Negrescu cu mai putin de 2 luni inainte de preluarea de catre Romania a.

ştiri din Politica

actualitate, 16:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )