Libnet.ro
UNICEF

20:02

Liberalii vor depune o motiune simpla impotriva ministrului Justitiei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Liberalii vor depune o motiune simpla impotriva ministrului Justitiei

Liberalii au decis astazi ca alaturi de USR, sa depuna la Camera Deputatilor o motiune simpla impotriva ministrului Justitiei, Tudorel Toader, au declarat surse din partidul PNL, potrivit Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Motiune simpla impotriva lui Tudorel Toader

Liberalii au decis luni ca, alaturi de USR, sa depuna la Camera Deputatilor o motiune simpla impotriva ministrului Justitiei, Tudorel Toader, au declarat, pentru AGERPRES, surse din PNL. Decizia a fost.

Surse: Opozitia pregateste o motiune impotriva ministrului Justitiei

PNL a decis, luni, in Biroul Executiv, sa depuna la Camera Deputatilor, alaturi de USR, o motiune simpla impotriva ministrului Justitiei, Tudorel Toader, potrivit unor surse, citate de.

Motiunea simpla impotriva ministrului Justitiei - depusa

Deputatul USR, Stelian Ion, a anuntat astazi in plenul Camerei Deputatilor, depunerea unei motiuni simple pe Justitie, initiata de formatiunea sa si de liberali, intitulata Ministrul Justitiei, un ministru de nota 4.

PNL si USR au depus motiunea impotriva ministrului Justitiei:Prin comportamentul dumneavoastra ati abandonat justitia in mana infractorilor

PNL si USR au depus o motiune simpla impotriva lui Tudorel Toader, cerandu-i acestuia demisia din functia de ministru al Justitiei. Parlamentarii din Opozitie l-au acuzat pe ministrul din echipa Dancila ca a abandonat justitia in mana infractorilor.

Ludovic Orban: PNL si USR depun o motiune impotriva lui Tudorel Toader

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a anuntat ca partidul pe care il conduce si USR vor depune o singura motiune simpla impotriva ministrului Justitiei, Tudorel Toader.

Ludovic Orban: Vom depune o motiune impotriva lui Tudorel Toader. OUG 92 care arunca in aer sistemul de justitie (VIDEO)

Liderul PNL, Ludovic Orban, a anuntat luni ca partidul pe care il conduce va depune, impreuna cu USR, o motiune simpla impotriva ministrului Justitiei, Tudorel Toader. Un partid partener din.

Presedintele Klaus Iohannis ii cere demisia ministrului Justitiei, Tudorel Toader

Presedintele Klaus Iohannis a solicitat vineri demisia ministrului Justitiei, Tudorel Toader, pe care il acuza de un comportament iresponsabil pentru ca a inclus in ordonanta de urgenta pe justitie prevederi fara nicio legatura cu solicitarile Comisiei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:02

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1989 seconds )