Libnet.ro
UNICEF

19:47

Ludovic Orban, anunt bomba dupa consultarile cu Klaus Iohannis

Antena3 Antena3,
Ludovic Orban, anunt bomba dupa consultarile cu Klaus Iohannis

Partidul National Liberal va depune o motiune de cenzura dupa alegerile europarlamentare din luna mai, a anuntat, joi, presedintele PNL, Ludovic Orban. Acesta a declarat la un post de televiziune ca obiectivul. continuă pe Antena3

Ludovic Orban, dupa consultarile cu Klaus Iohannis: PNL este alaturi de presedintele Romaniei si va sustine cu toata forta acest referendum

Liderul PNL, Ludovic Orban, a declarat, dupa discutiile cu Klaus Iohannis, ca partidul pe care il conduce va sustine cu toata forta referendumul anuntat de presedinte. Atacul infractorilor asupra.

Orban, dupa consultarile cu Iohannis pe Justitie: Garantam romanilor ca vointa lor la referendum va fi transpusa in Constitutie

Liderul PNL, Ludovic Orban, a spus la finalul consultarilor cu presedintele Romaniei de la Palatul Cotroceni ca opinia exprimata de romani la referendum reprezinta o obligatie de transpunere a acestei vointei in Constitutie, lansand un apel la romani sa decida clar, la referendum, ca in Romania infractorii care savarsesc fapte de coruptie vor condamnati. Totodata, Orban a spus ca liberalii sunt convinsi ca presedintele are intrebarile formulate si ca romanii vor veni in numar mare la vot.

Orban (PNL), dupa consultarile cu Iohannis: Referendumul si alegerile pentru Parlamentul European trebuie sa se desfasoara in aceleasi sectii de vot (VIDEO)

Ludovic Orban a declarat, joi, ca liberalii nu sunt de acord cu initiativa PSD de a face sectii separate la europarlamentare si referendum. Presedintele PNL arata ca social-democratii incalca legea si se ar.

Ludovic Orban, dupa consultarile de la Cotroceni: Nu este permisa emiterea de OUG prin care sa fie scapati de puscarie pe cei care au savarsit infractiuni de coruptie(VIDEO)

Liderul PNL Ludovic Orban, a declarat joi, la finalul consultarilor cu presedintele Klaus Iohannis, ca trebuie se stopeze emiterea de Ordonante de Urgenta care urmaresc sa-i scape de puscarie pe cei care au.

Klaus Iohannis nu spune ce urmeaza dupa consultarile pe tema situatiei din Justitie

UPDATE - Presedintele Klaus Iohannis are consultari cu UDMR. De la 18. 15 este programat Grupul parlamentar al minoritatilor nationale. ----------------- UPDATE - Consultarile presedintelui Klaus Iohannis.

IOHANNIS, DUPA CONSULTARILE CU PARTIDELE: Toti au fost ingrijorati de situatia din justitie

Presedintele Klaus Iohannis a declarat astazi, dupa consultarile cu partidele parlamentare pe tema situatiei din Justitie, ca toti cei prezenti s-au declarat ingrijorati de evolutia din zona justitiei si ca le-a spus ca acest asalt al PSD asupra justitiei trebuie sa primeasca un raspuns din partea romanilor iar acesta este un referendum.

Klaus Iohannis, dupa consultarile cu Opozitia: Toti cei care au participat isi doresc referendum. Asaltul PSD asupra Justitiei trebuie sa se opreasca

Toate partidele de Opozitie sustin referendumul pe Justitie propus de presedintele Klaus Iohannis. Seful statului a declarat ca asaltul PSD asupra Justitiei trebuie sa se opreasca. Indiferent de optiunile politice, cu totii ne dorim o Romanie cu o justitie indepenenta, dreapta, scoasa de sub influenta politicului, a mai spus Iohannis.

KLAUS IOHANNIS: Am foarte multa deschidere pentru consultarile cu partidele

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, astazi, la Bruxelles, ca are foarte multa deschidere pentru consultarile cu partidele si ca i se pare ciudat sa refuzi o oferta la dialog cu presedintele Romaniei.

Cristoiu, scenariu-bomba: Pagube uriase pentru Iohannis si PNL

Jurnalistul Ion Cristoiu a afirmat, miercuri, la 100 de minute, ca presedintele Klaus Iohannis si PNL vor inregistra pierderi uriase in ceea ce priveste scorul electoral din cauza scandalului care il are in ce.

LUDOVIC ORBAN: PNL este peste PSD in sondaje

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a afirmat, ieri, ca ultimele sondaje situeaza partidul pe care il conduce la 27-30% din optiunile alegatorilor, aproape dublu fata de procentele inregistrate dupa pierderea alegerilor parlamentare din 2016.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )