Libnet.ro
UNICEF

09:00

LUDOVIC ORBAN: Am decis sa depunem o motiune impotriva ministrului de Finante

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LUDOVIC ORBAN: Am decis sa depunem o motiune impotriva ministrului de Finante

Liberalii vor depune o motiune simpla impotriva ministrului de Finante, Eugen Teodorovici. continuă pe Ziarul Bursa

Liberalii depun motiune impotriva ministrului Teodorovici din cauza OUG 114

Liberalii vor depune o motiune simpla impotriva ministrului Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, a anuntat luni, la finalul Biroului Executiv al PNL, presedintele formatiunii Ludovic Orban, principalul capat de acuzare impotriva ministrului fiind ordonanta de urgenta 114.

Liberalii depun motiune mpotriva ministrului Teodorovici din cauza OUG 114

Liberalii vor depune o motiune simpla impotriva ministrului Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, a anuntat luni, la finalul Biroului Executiv al PNL, presedintele formatiunii Ludovic Orban, principalul capat de acuzare impotriva ministrului fiind ordonanta de urgenta 114.

Care e strategia PNL pentru euroalegeri si prezidentiale? Ludovic Orban, invitat la interviurile HotNews LIVE, marti, de la ora 12.00

Presedintele PNL, Ludovic Orban, este invitatul interviurilor HotNews LIVE, marti, de la ora 12. Care este strategia liberalilor pentru europarlamentare, cine sunt candidatii, cum a negociat PNL in Parlamentul European in cazul votului din comisia LIBE pentru procurorul sef european, cum pregateste PNL negocierile cu celelalte partide de opozitie in perspectiva prezidentialelor sunt cateva dintre intrebarile la care Ludovic Orban va raspunde. Pentru a-i adresa intrebari liderului PNL folositi sistemul de comentarii de la finalul articolului.

Ce vrea PNL de la euroalegeri si prezidentiale? Alegatorii ce vor de la PNL? Ludovic Orban, invitat la interviurile HotNews LIVE, marti, de la ora 12.00

Presedintele PNL, Ludovic Orban, este invitatul interviurilor HotNews LIVE, marti, de la ora 12. Care este strategia liberalilor pentru europarlamentare, cine sunt candidatii, cum a negociat PNL in Parlamentul European in cazul votului din comisia LIBE pentru procurorul sef european, cum pregateste PNL negocierile cu celelalte partide de opozitie in perspectiva prezidentialelor sunt cateva dintre intrebarile la care Ludovic Orban va raspunde. Pentru a-i adresa intrebari liderului PNL folositi formularul de comentarii de la finalul articolului. Nu vom aproba comentarii ce contin atacuri la persoana sau cuvinte injurioase. Intrebarile pot fi postate pana marti, ora 10. 30, pentru a exista timpul necesar preluarii acestora de catre moderatorii intalnirii.

LIVETEXT Ce vrea PNL de la euroalegeri si prezidentiale? Alegatorii ce vor de la PNL? Ludovic Orban, invitat la interviurile HotNews LIVE

Presedintele PNL, Ludovic Orban, este invitatul interviurilor HotNews LIVE, marti, de la ora 12. Care este strategia liberalilor pentru europarlamentare, cine sunt candidatii, cum a negociat PNL in Parlamentul European in cazul votului din comisia LIBE pentru procurorul sef european, cum pregateste PNL negocierile cu celelalte partide de opozitie in perspectiva prezidentialelor sunt cateva dintre intrebarile la care Ludovic Orban va raspunde.

Ludovic Orban, la interviurile HotNews LIVE: Ar fi bine ca la prezidentiale cei din USR-Plus sa vina sa-l sprijine pe Iohannis pentru un nou mandat / PNL nu ar coopta la guvernare UDMR si Pro Romania

PNL nu ar face o alianta la guvernare cu UDMR si nici cu Pro Romania, a declarat presedintele PNL, Ludovic Orban, care a fost invitatul interviurilor HotNews LIVE. El a vorbit si despre relatia cu alianta USR-PLUS, spunand ca bine ar fi ca acestia sa renunte la ideea de a avea candidat propriu la prezidentiale si sa il sprijine pe Klaus Iohannis.

Liberalii solidari cu magistratii. Ludovic Orban (PNL): Purtam banderole albe. Cerem abrogarea OUG 7 (VIDEO)

Mai mult, parlamentarii si europarlamentarii din PNL vor purta, luni, banderole albe in semn de solidaritate cu magistratii care protesteaza fata de OUG 7. Presedintele liberalilor, Ludovic Orban, a anuntat.

Ludovic Orban: Este un plan al PSD sa tina Romania neconectata la reteaua europeana de transport. Este un sabotaj pe fata

Liderul PNL, Ludovic Orban, a lansat un atac dur la adresa coalitiei PSD-ALDE, reprosandu-le celor de la putere ca vreme de cinci ani nu au inceput niciun proiect de infrastructura de transport la standarde.

Seful OPOZITIEI din Romania, Ludovic Orban, intalnire importanta cu vicepresedintele Comisiei Europene Am discutat despre OUG 114 - TAXA PE LACOMIE

Presedintele PNL, Ludovic Orban, s-a intalnit vineri cu vicepresedintele Comisiei Europene, Andrus Ansip. Cei doi oficiali au discutat despre OUG 114 TAXA PE LACOMIE), dar si desprepiata unica digitala.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2268 seconds )