Libnet.ro
UNICEF

16:45

PNL il ameninta pe Liviu Dragnea cu plangerea penala. Ce motive au liberalii

Adevărul Adevărul,
PNL il ameninta pe Liviu Dragnea cu plangerea penala. Ce motive au liberalii

Deputatul PNL, Dan Vilceanu, a declarat ca in cazul in care presedintele Camerei Deputatilor Liviu Dragnea nu convoaca sesiunea extraordinara, ceruta de alesii PNL, USR si PMP, atunci liberalii vor depune, miercuri, o plangere penala impotriva acestuia pentru abuz in serviciu. continuă pe Adevărul

Liviu Plesoianu, despre plangerea penala depusa impotriva lui Klaus Iohannis: Presedintele nu are niciun fel de pozitionare publica

Deputatul PSD Liviu Plesoianu a vorbit in emisiunea Subiectiv despre plangerea penala pe care a depus-o impotriva presedintelui Klaus Iohannis. Va fi tras la raspundere in momentul in care nu va mai ben.

Liviu Dragnea i-a delegat atributiile lui Carmen Mihalcescu

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, si-a delegat atributiile deputatului PSD Carmen Mihalcescu, vicepresedinte al forului legislativ, pe perioada cat se afla in concediu, a anuntat, astazi, viceliderul grupului PNL, Dan Vilceanu.

Liviu Dragnea si-a delegat atributiile lui Carmen Mihalcescu

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, si-a delegat atributiile deputatului PSD Carmen Mihalcescu, vicepresedinte al forului legislativ, pe perioada cat se afla in concediu, a anuntat, astazi, viceliderul grupului PNL, Dan Vilceanu.

Liviu Dragnea si coruptia din jurul liderul PSD, subiectul unul amplu material realizat de televiziunea de stat din Germania (VIDEO)

Televiziunea germana de stat ARD i-a dedicat un amplu material despre Liviu Dragnea si scandalurile de coruptie din jurul sau. Totul a pornit de la violentele de la protestul din 10 august, violente unde vinovat i.

VIDEO Reportaj despre Liviu Dragnea difuzat de postul public de televiziune din Germania: La el acasa, la tara, este preocupat sa-si umple buzunarele

Postul de televiziune public german Das Erste a difuzat un reportaj despre situatia existenta in Romania. Jurnalistii germani considera ca Liviu Dragnea este principalul vinovat pentru coruptia din Romania si atrag atentia asupra metodelor prin care presedintele PSD incearca sa scape de acuzatiile care i-au fost aduse, totul culminand cu demiterea Laurei Codruta Kovesi si cu interventia brutala impotriva demonstrantilor din Piata Victoriei.

Raspunsul PSD, la acuzatia ca Liviu Dragnea refuza sa convoace o sesiune parlamentara extraordinara

Vicepresedintele Camerei Deputatilor Carmen Mihalcescu, cea care a preluat pentru ziua de luni atributiile presedintelui forului, Liviu Dragnea, a declarat ca prin delegarea atributiilor acesta nu s-a sustras de.

Liderul USR cere demisia ministrului de Interne: Carmen Dan este doar un propagandist jalnic al lui Liviu Dragnea, nu ministrul de Interne a Romaniei

Liderul USR Dan Barna cere, intr-o postare pe Facebook, demisia lui Carmen Dan, despre care afirma ca este doar un propagandist jalnic al lui Liviu Dragnea, nu ministrul de Interne a Romaniei.

Der Spiegel: Liviu Dragnea ii bate pe protestatari. De ce UE nu face nimic? Romanii care au iesit in strada pentru a-si apara libertatea merita sa fie sustinuti de UE

Der Spiegel a publicat un articol extrem de dur in care il acuza pe Liviu Dragnea ca e direct responsabil pentru violentele de la protestul din 10 august. Saptamanalul german sustine ca seful PSD este o.

LOVITURA momentului in politica! LIVIU DRAGNEA, acuzat de TRADARE NATIONALA! Trebuie PEDEPSIT!

Presedintele CJ Ilfov, liberalul Marian Petrache, sustine ca Liviu Dragnea si Darius Valcov se folosesc de Legea offshore pentru a-si salva pielea. Cei doi sunt acuzati de tradare nationala pentru ca.

Politicienii elvetieni se alatura si ei miscarii internationale anti-PSD: Liviu Dragnea, papusarul intregii actiuni de la protestele violente din Piata Victoriei

Dupa reactia politicenilor danezi la petitia anti-PSD, doi social-democrati elvetieni au reactionat si ei, spunand ca violenta total disproportionata si motivata politic a mitingului din 10 august din Piata Victoriei il au pe liderul PSD, Liviu Dragnea, drept papusarul intregii actiuni.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2332 seconds )