Libnet.ro
UNICEF

18:30

PNL depune o noua motiune impotriva lui Tudorel Toader: Justitia este o victima in mainile lui (VIDEO)

B1 B1,
PNL depune o noua motiune impotriva lui Tudorel Toader: Justitia este o victima in mainile lui (VIDEO)

Ministrului Justitiei, Tudorel Toader nu scapa. PNL si USR au depus o noua motiune simpla impotriva acestuia, de data aceasta la Senat. Potrivit liberalilor, Toader are cele mai mari restante in implementarea pr. continuă pe B1

UPDATE PNL si USR au depus o noua motiune impotriva lui Tudorel Toader: Nu va mai transformati in avocatul diavolului pledand abuzurile puterii

PNL si USR au depus miercuri o noua motiune simpla impotriva ministrului Justitiei, Tudorel Toader, de data aceasta la Senat, reprezentantii opozitiei cerandu-i sa renunte la modificarile legislative nocive ale legislatiei, care aduc atingere principiilor statului de drept, si sa sustina desfiintarea sectiei de investigare a magistratilor. Anuntul a fost facut de senatorul PNL, Alina Gorghiu.

PNL si USR incearca din nou. Opozitia a depus o noua motiune impotriva lui Tudorel Toader

Grupurile parlamentare ale PNL si USR din Senat au depus miercuri motiunea simpla intitulata Justitia - victima sigura in mainile lui Toader. Semnatarii cer ministrului Justitiei sa renunte la modificarile nocive aduse legislatiei penale si la schimbarile care contravin statului de drept. in plus, i se cere lui Tudorel Toader sa nu mai considere recomandarile institutiilor internationale de profil ca fiind documente politice.

Optiunea nucleara in cazul Romaniei ar putea deveni realitate daca Guvernul adopta noi OUG-uri pe Justitie, avertizeaza Ludovic Orban (VIDEO)

Ludovic Orban a anuntat ca PNL va depune la Senat o noua motiune impotriva lui Tudorel Toader. De asemenea, liderul liberalilor a atras atentia ca, daca Guvernul va adopta noile Ordonantele de Urgenta pe.

DOCUMENT Tudorel Toader vine cu o noua Ordonanta care arunca in aer Justitia. Dosarele de terorism, trafic de persoane sau de droguri, dinamitate

Amenintat cu remanierea, Tudorel Toader a trimis la CSM pentru avizare Ordonantele de Urgenta cerute de partid care trebuie sa modifice Codul Penal si de Procedura Penala. Daca propunerile vor primi verde de la guvern, toate sentintele definitive ale completurilor de 5 judecatori vor putea fi contestate, iar inculpatii acuzati ca in urma unui abuz in serviciu au obtinut pentru ei un folos necuvenit vor scapa.

VIDEO Un camion imbracat in chipul lui Tudorel Toader, plimbat prin Iasi de o asociatie care ii cere demisia din functia de rector ministrului Justitiei

Actiune de protest inedita, in Iasi, organizata de catre membrii asociatiei Reset. Acestia se deplaseaza in diverse cartiere ale Iasului cu un camion pe care apare un afis cu chipul ministrului Justitiei, Tudorel Toader, dar si mesajul Mi-e rusine cu rectorul Toader.

Tudorel Toader, ironii despre concediul sau: Nu mi-am rupt piciorul si nu m-am internat in spital

Ministrul Justitiei Tudorel Toader, care anuntase saptamana trecuta ca intra in concediu pana pe 26 martie, a comentat ironic, pe Facebook, ca nu si-a rupt piciorul si nici nu s-a internat in spital.

Tudorel Toader, mesajul diminetii: Simple dezinformari!

Dupa ce a aparutin spatiul public informatia potrivit careia ar fi fost internat inspitaldupa ce si-a rupt piciorul, Tudorel Toader, ministrulJustitiei, a venit cu precizari in acest.

Tudorel Toader, criticat de OSCE dupa refuzul de a acredita doi jurnalisti la Ministerul Justitiei

Ministrul Tudorel Toader, a fost criticat de la varful OSCE, Organizatia pentru Securitate si Cooperare in Europa, dupa ce saptamana trecuta a refuzat acreditarea pe langa institutia pe care o conduce a unor jurnalisti critici la adresa.

Augustin Lazar, raspuns DUR pentru Tudorel Toader cu privire la OUG pe CODURILE PENALE

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, i-a transmis, marti, un mesaj ferm ministrului Justitiei, Tudorel Toader, cu privire la OUG pe Codurile Penale. Am primit si noi acest proiect, care este supus.

DRAGNEA: Exista nemultumiri serioase in partid in legatura cu Tudorel Toader

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, ieri seara, la Antena 3, ca exista nemultumiri serioase in partid in legatura cu ministrul Justitiei, Tudorel Toader, dar liderul PSD spune ca trebuie mai astepte.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,269 seconds )