Libnet.ro
UNICEF

14:00

Prima demisie din Guvernul Dancila. Ministrul Cercetarii renunta la functie. Decizia este irevocabila

Adevărul Adevărul,
Prima demisie din Guvernul Dancila. Ministrul Cercetarii renunta la functie. Decizia este irevocabila

Ministrul Cercetarii Nicolae Burnete a demisionat vineri, fiind primul ministru al Guvernului Dancila care isi depune mandatul. Acesta a precizat ca decizia este irevocabila si a anuntat ca nu va exista momentan o conferinta de presa. continuă pe Adevărul

Prima demisie din Guvernul Dancila: Ministrul Cercetarii, Nicolae Burnete, paraseste executivul

Ministrul Cercetarii si Inovarii, Nicolae Burnete, si-a inaintat vineri demisia din functie. Acesta nu isi motiveaza decizia pe care o numeste una irevocabila. Anuntul a fost facut printr-un comunicat de.

Ministrul Cercetarii, Nicolae Burnete, a demisionat

Nicolae Burnete, ministrul Cercetarii, a demisionat din Guvernul Dancila. Ministrul Cercetarii si Inovarii, prof. dr. Nicolae Burnete, prin prezentul comunicat, aduc la cunostinta opiniei publice faptul ca.

Ministrul Cercetarii, Nicolae Burnete a demisionat

Ministrul Cercetarii Nicolae Burnete si-a anuntat astazi demisia, fiind primul membru al Cabinetului Dancila care recurge la acest gest.

Guvernul Dancila, mic pas spre constructia autostrazii Comarnic-Brasov. in cat timp promite ca se va realiza

Guvernul Dancila a aprobat in sedinta de miercuri Studiul de fundamentare privind constructia autostrazii Comarnic-Brasov. Este vorba despreconstructia si operarea segmentului de autostrada Ploiesti -.

Ministrul Daea, ironic, ntrebat de demisie din cauza pestei procine: Vreti sa intrati cu mine n afacerile acestea de crestere a oilor. Valoarea despagubirilor cerute pentru sacrificarea porcilor

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, i-a raspuns ironic unei jurnalste care l-a intrebat daca ia in calcul demisia din functie ca urmare a gestionarii crizei pestei porcine din Romania. El a mentionat ca in acest moment valoarea despagubirilor care trebuie acordate fermierilor carora le-au fost eutanasiati porcii sdepaseste 1 milion de euro, dar platile sunt mult mai mici.

Lovitura pentru GUVERNUL DANCILA! Datele despre SOMAJ care contrazic performanta ECONOMICA

Numarul somerilor a screscut in luna iulie fata de luna precedenta, in ciuda faptului ca Romania are cea mai mare crestere economica din Uniunea Europeana. Numarul somerilor in varsta de 15-74 ani).

Guvernul Dancila, pasi pentru autostrada Ploiesti - Comarnic - Brasov. Cand ar trebui finalizat proiectul

Premierul Viorica Dancila a anuntat ca in sedinta de Guvern de miercuri va fi aprobat studiul de fundamentare privind construirea segmentului de autostrada care va lega Ploiestiul de Brasov, urmand ca din.

incepe evaluarea ministrilor din cabinetul Dancila: Premierul a anuntat conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca membrii Guvernului pentru a nu fi remaniati

Premierul Viorica Dancila a anuntat vineri ca nu se va vorbi despre o remaniere guvernamentala in cadrul Comitetului Executiv ce are loc in acest weeekend la Neptun. in schimb, sefa executivului a precizat ca.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2703 seconds )