Libnet.ro
UNICEF

16:45

Declaratia Unica trebuie depusa pana in 16 iulie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Declaratia Unica trebuie depusa pana in 16 iulie

Ministerul Finantelor a anuntat luni ca 16 iulie este data limita pentru depunerea Declaratiei Unice privind impozitul pe venit si contributiile sociale datorate de persoanele fizice. continuă pe Ziarul Bursa

ANAF: Declaratia Unica trebuie depusa pana pe 16 iulie 2018

Termenul limita pentru depunerea 039;039;Declaratiei unice privind impozitul pe venit si contributiile sociale datorate de persoanele fizice039;039; este 16 iulie 2018, a anuntat, vineri, Agentia Nationala de Administrare Fiscala.

Anunt de ultima ora de la Ministerul de Finante. Cand trebuie depusa Declaratia Unica

Ministerul Finantelor a anuntat luni ca 16 iulie este data limita pentru depunerea Declaratiei Unice privind impozitul pe venit si contributiile sociale datorate de persoanele fizice. Declaratia se.

Declaratia unica - lamuriri pentru cei care trebuie sa o completeze! Cand trebuie depusa?

Termenul de depunere a Declaratiei unice, pe care trebuie sa o completeze persoanele fizice care obtin venituri din activitati independente, se apropie vertiginos 16 iulie) si sunt inca multe aspecte confuze cu privire la modul in care trebuie.

Declaratia Unica: in ce conditii puteti obtine reduceri la plata obligatiilor fiscale

Declaratia Unica se depune in anul 2018 pana la data de 16 iulie, inclusiv. in acest an, Fiscul acorda o serie de reduceri pentru cei care depun declaratia si platesc la timp. Pentru ceilalti a stabilit o serie de amenzi.

ANAF reaminteste contribuabililor: Luni, 16 iulie, este termenul limita pentru depunerea Declaratiei Unice

Termenul limita pentru depunerea Declaratiei unice privind impozitul pe venit si contributiile sociale datorate de persoanele fizice este luni, 16 iulie 2018, reaminteste Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF).

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )