Libnet.ro
UNICEF

00:06

Eugen Teodorovici, mesaj dur pentru Ponta: M-a deranjat foarte mult

Antena3 Antena3,
Eugen Teodorovici, mesaj dur pentru Ponta: M-a deranjat foarte mult

Eugen Teodorovici a declarat ca a fost foarte deranjat sa vada ca Victor Ponta a votat pentru motiunea simpla depusa pe numele sau. M-a deranjat si discutia asta pe Fondul Suvern. Ponta, de exemplu a. continuă pe Antena3

Tata, de ce? Fiul abandonat al lui Florin Busuioc, mesaj dur pentru prezentatorul meteo (VIDEO)

Fiul abandonat de Florin Piersic ii transmite un mesaj dur tatalui sau. Tanarul Florin Busuioc Jr. , pe care prezentatorul meteo il are cu o doctorita din Piatra Neamt, este cantaret. in.

EUGEN TEODOROVICI arunca vorbe GRELE la adresa unui liberal: Un ratat profesional

Eugen Teodorovici, ministrul al Finantelor, il desfiinteaza pe liberalul Florin Citu, dupa ce a atentionat romanii din strainatate care trimit bani in Romania ca statul le va confisca banii, daca trimit su.

Eugen Teodorovici vrea sa recupereze n acest an o mare parte din datoriile de 14-15 mld lei pe care contribuabilii persoane fizice le-au acumulat la stat n ultimii 5 ani

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a declarat marti ca in ultimii 5 ani contribuabilii persoane fizice au acumulat datorii la stat in valoare de 14-15 miliarde de lei iar ministerul pe care il conduce se gandeste la un mecanism care sa incurajeze plata acestor sume in marea lor parte in acest an.

Fondul Monetar International, avertisment dur pentru Romania

Avertisment dur din partea FMI pentru Guvern. Institutia financiara avertizeaza ca Executivul trebuie sa aplice masuri pentru a tine in frau deficitul bugetar. Pentru acest an, FMI estimeaza un deficit.

FMI, avertisment dur pentru Romania: Sistemul IT al Fiscului este invechit si fragil. Colectarea taxelor...

Fondul Monetar International sustine ca intarirea administratiei fiscale este cruciala pentru eficientizarea colectarii taxelor. in acest sens, este necesara si instalarea unei noi structuri IT, caci.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2025 seconds )