Libnet.ro
UNICEF

15:15

Viorica Dancila, ANUNT de ULTIMA ORA despre spitalele regionale de la Iasi, Cluj si Craiova

B1 B1,
Viorica Dancila, ANUNT de ULTIMA ORA despre spitalele regionale de la Iasi, Cluj si Craiova

Premierul Viorica Dancila a vorbit, luni seara, despre spitalele regionale de la Iasi si Cluj. Ea a precizat ca documentatia necesara acestor unitati spitalicesti va fi depusa la Bruxelles in luna august,. continuă pe B1

MAE, precizari de ultima ora despre accidentul din Germania in care au fost implicati mai multi romani

Ministerul roman al Afacerilor Externe transmite ca Ambasada Romaniei la Berlin urmareste indeaproape evenimentele legate de accidentul rutier produs in apropierea localitatii Clappen si in care ar fi fost.

Ministrul Eugen Teodorovici, precizari de ULTIMA ORA despre amnistia fiscala: Ce spune despre datoriile colegilor de partid

Ministrul Finantelor Eugen Teodorovici sustine ca prin controversata amnistie fiscala nu se vor sterge datoriile colegilor sai de partid. Trebuie sa plateasca ce au de platit pentru ca nu se vor s.

Ministrul Finantelor, date de ultima ora despre amnistia fiscala: Nu sterg datorii ale colegilor mei

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a vorbit in emisiunea Punctul de intalnire, desprebilantul in privinta finantelor din ultimele sase luni de guvernare. Banul tarii poate fi gestionat.

Viorica Dancila:Multi dintre cei care m-au jignit sunt oameni care au taiat pensii, au taiat salarii, au inchis scoli si spitale

Prim-ministrul Viorica Dancila este invitata, luni, de la ora 21. 00, la Antena 3, aceasta urmand sa discute despre bilantul sau si stadiul implementarii programului de guvernare al PSD si ALDE.

Anuntul facut de premierul Viorica Dancila despre evaluarea ministrilor

Premierul Viorica Dancila a facut precizari cu privire la o eventuala remaniere guvernamentala. Nu am facut inca o evaluare a ministrilor, a spus Viorica Dancila, luni seara, la Antena.

Viorica Dancila, noi precizari despre discutia cu Klaus Iohannis: Ce mesaj a primit de la liderii europeni

Premierul Viorica Dancila a vorbit luni, in cadrul unei emisiuni televizate, despre intalnirea pe care a avut-o saptamana trecuta cu presedintese Klaus Iohannis, precizand ca a discutat cu seful statului de.

Viorica Dancila, despre plangerea penala a lui Orban: Sunt nevinovata. Pentru a obtine un beneficiu personal, a dus in DERIZORIU un lucru asa important

Viorica Dancila se declara nevinovata. Premierul a vorbit, luni seara, despre plangerea penala facuta de liderul PNL, Ludovic Orban, pentru inalta tradare, precizand ca i-a fost greu sa accepte si sa.

Viorica Dancila, despre bilantul primelor sase luni de guvernare: Punctul de pensie va creste cu 15%

Viorica Dancila prezinta bilantul primelor sase luni de guvernare. Premierul Romaniei a vorbit despre cele mai relevante masuri din programul de guvernare. Ma voi referi doar la cele mai relevante masuri d.

6! Viorica Dancila prezinta luni BILANTUL la sase luni de guvernare. Mesajul transmis in avans de Liviu Dragnea

Premierul Viorica Dancila prezinta luni, la Palatul Victoria, incepand cu ora 14. 00, bilantul Executivului la sase luni de la preluarea guvernarii, potrivit Mediafax. Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat.

Viorica Dancila vorbeste despre remaniere: Cum se va face evaluarea ministrilor

Premierul Viorica Dancila sustine ca inca nu a facut o evaluare a ministrilor din cabinetul sau. Sea Guvernului a precizat insa ca evaluarea nu se va face din punct de vedere personal, ci din cel al.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )