Libnet.ro
UNICEF

20:15

Cazul navei cu oi rasturnate in Portul Midia: Parlamentul European a dezbatut asupra conditiilor in care sunt transportate animalele vii catre tari din afara UE

Hotnews Hotnews,
 Cazul navei cu oi rasturnate in Portul Midia: Parlamentul European a dezbatut asupra conditiilor in care sunt transportate animalele vii catre tari din afara UE

Parlamentarii europeni au dezbatut, in plenul reunit de la Strasbourg, despre modalitatile de imbunatatire a calitatii vietii animalelor in timpul transportului catre tari terte, dupa cazul navei cu peste 14. 000 de oi la bord ce s-a scufundat in largul coastelor Romaniei. Mare parte din deputatii europeni au cerut inasprirea legislatiei in domeniu si chiar interzicerea transportului de animale vii catre tari din afara UE, in timp ce europarlamentari romani au pledat pentru apararea intereselor crescatorilor si au insistat asupra respectarii regulilor existente. Dacian Ciolos: Romania pierde valoare adaugata transportand animale vii, ar trebui abatorizate in tara. continuă pe Hotnews

VIDEO Parlamentul European a dezbatut o rezolutie pentru comemorarea Revolutiei romane din decembrie 1989

Parlamentul European, reunit in sesiune plenara la Strasbourg, a dezbatut luni seara o rezolutie pentru comemorarea Revolutiei din decembrie 1989, chiar in ziua in care se implinesc 30 de ani de la debutul evenimentului ce a schimbat istoria Romaniei. Rezolutia ar urma sa fie adoptata in sedinta de joi a forului legislativ de la Strasbourg.

Autoritatea Sanitar Veterinara da asigurari: Se exclude riscul aparitiei antraxului la cadavrele oilor din Portul Midia

Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor ANSVSA) a facut cateva precizari referitoare la posibilitatea contaminarii cu antrax a apei sau mediului in Portul Midia.

ANSVSA: Cadavrele oilor din nava esuata in Portul Midia nu reprezinta o sursa de contaminare cu antrax a apei marii sau a mediului

Cadavrele oilor din nava esuata in Portul Midia nu pot reprezenta o sursa de contaminare cu antrax a apei sau a mediului, transmit reprezentantii Autoritatii Nationale Sanitara Veterinara si pentru Siguranta.

Be EU. Transportul animalelor, dezbatut in Parlamentul European

Parlamentul European discuta astazi despre bunastarea animalelor in momentul in care sunt transportate si din nou Romania ajunge sa fie subiect de dezbatere la nivel european.

Bulgaria ar putea da in judecata Parlamentul European din cauza Pachetului Mobilitate

Intoarcerea camioanelor in tara de inmatriculare si odihna soferilor - acestea sunt cele doua aspecte controversate ale Pachetului de Mobilitate asupra carora au ajuns la un acord Comisia Europeana, Parlamentul European si Consiliul UE. Cu toate acestea, Bulgaria nu este multumita si o va contesta in fata Curtii de Justitie a UE, potrivit Duma, citata de Rador.

Parlamentul European ar putea bloca acordul de Brexit: Cetatenii nu trebuie sa devina victime

Parlamentul European ar putea bloca acordul convenit de premierul britanic Boris Johnson cu liderii statelor UE din cauza tratamentului la care sunt supusi cetatenii europeni din Regatul Unit, spune Guy.

Traian Basescu, in direct de la Strasbourg, cu trimisul special B1.ro: Rezolutia despre Revolutia din 1989, dezbatuta in Parlamentul European, va limpezi lucrurile pentru politicienii occidentali (VIDEO)

Europarlamentarul Traian Basescu a declarat, miercuri, la Strasbourg, intr-un interviu pentru B1. ro, ca Rezolutia pe tema Revolutiei din 1989, dezbatuta in Parlamentul European, a fost initiata dintr-o nevoie.

Traian Basescu, despre proiectul rezolutiei din Parlamentul European privind Revolutia din 1989: in Occident inca era o mare confuzie legata de Revolutia Romana. Era un ghiveci (VIDEO)

Europarlamentarul Traian Basescu a explicat luni, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Dosar de politician, de ce a initiat impreuna cu colegii lui din Parlamentul European proiectul de.

Dezbatere despre Revolutia din 1989 in Parlamentul European. Traian Basescu: Dorinta romanilor de a reveni intr-o Europa a valorilor a fost mult mai puternica decat teama de represiune

O dezbatere despre Revolutia Romana are loc, luni, in Parlamentul European, la exact 30 de ani de la debutul evenimentelor din decembrie 1989. in discursul sustinut in sedinta legislativului UE,.

Dezbatere despre Revolutia din 1989, in Parlamentul European. Traian Basescu: Dorinta romanilor de a reveni intr-o Europa a valorilor a fost mult mai puternica decat teama de represiune (VIDEO)

O dezbatere despre Revolutia Romana are loc, luni, in Parlamentul European, la exact 30 de ani de la debutul evenimentelor din decembrie 1989. in discursul sustinut in sedinta legislativului UE,.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )