Libnet.ro
UNICEF

01:05

Coalitia de guvernare a pierdut majoritatea in Camera Deputatilor

Antena3 Antena3,
Coalitia de guvernare a pierdut majoritatea in Camera Deputatilor

Victor Ponta a dat lovitura in coalitia de guvernare. Dupa ce deputatii Marilena Meirosu, Catalin Nechifor, Mircea Titus Dobre, Gabriela Podasca si Nicolae Banicioiu au parasit PSD pentru partidul sau. continuă pe Antena3

PSD si ALDE au pierdut majoritatea in Camera Deputatilor! La cine trebuie sa apeleze Dragnea dupa hemoragia din PSD catre partidul lui Ponta

Scandalul tradatorilor care au plecat din PSD si s-au alaturat partidului condus de Victor Ponta si Daniel Constantin are consecinte mult mai grav pentru coalitia de guvernare decat au lasat.

Partidul lui Ponta strica majoritatea PSD-ALDE din Camera Deputatilor

Migratia unor parlamentari catre Partidul Pro Romania, formatiune unde principala voce e fostul premier Victor Ponta, ii face pe cei din coalitia PSD-ALDE sa depinda de voturile UDMR si ale alesilor din grupul minoritatilor, dupa ce mai multi social-democrati si-au dat demisia din PSD pentru a merge alaturi de Ponta.

Un alt fost ministru PSD alege partidul lui Victor Ponta

Un alt fost ministru din timpul guvernelor conduse de Victor Ponta se alatura noului sau partid, PRO Romania. Aurelia Cristea, fost ministru delegat pentru dialog social, a anuntat ca se alatura lui Victor Ponta.

Victor Ponta, reactie dupa demisia lui Nicu Banicioiu din PSD: Daca ne fac tradatori cei din Corul Bocitoarelor de la Belina e foarte bine!

Fostul premier Victor Ponta reactioneaza dupa demisia lui Nicolae Banicioiu din PSD. Ponta consdiera ca Bancioiu este un mare castig pentru partidul sau, ProRomania. Din 2004 Nicu Banicioiu a fost.

Surse: Nume mari din PSD se pregatesc sa treaca la PRO Romania. Victor Ponta ar putea avea rolul decisiv in debarcarea Guvernului Dancila

Ecaterina Andronescu si Mihai Tudose, doi politicieni cu greutate ai PSD, negociaza intens cu Victor Ponta trecerea la PRO Romania, informeaza Adevarul, care citeaza surse politice. Ponta a transferat deja.

Liviu Dragnea a vrut sa o demita pe Sorina Pintea: Dezvaluirile lui Victor Ponta

Victor Ponta a dezvaluit luni seara ca Liviu Dragnea a vrut sa o demita din Guvern pe Sorina Pintea promitandu-i aceasta functie lui Nicolae Banicioiu cand acesta a vrut sa devina presedinte executiv al.

Victor Ponta a lamurit zvonurile privind plecarea lui Tudose din PSD: Ce a spus despre fostul premier

Victor Ponta a tinut sa lamureasca luni informatiilor conform carora Mihai Tudose va pleca din PSD si se va alatura partidului sau PRO Romania. Venirea lui Mihai Tudose era data ca sigura dupa ce Liviu.

Victor Ponta, plan pentru schimbarea Guvernului

Fostul premier Victor Ponta, liderul Pro Romania, sustine ca principalul obiectiv al partidului pe care il conduce este schimbarea guvernului Dancila pana la 1 ianuarie 2019. El a declarat, luni seara,.

Victor Ponta doreste inlaturarea Vioricai Dancila: Obiectivul partidului nostru este ca Romania sa aiba un nou guvern pana in ianuarie

Victor Ponta a lansat luni programul noului partid PRO Romania. Imediat dupa eveniment, fostul premier a anuntat ca principalul obiectiv al formatiunii este inlaturarea actualului Guvern condus de Viorica.

Victor Ponta anunta congresul formatiunii Pro Romania

Fostul premier Victor Ponta, liderul Pro Romania, a anuntat, luni ca in octombrie-noiembrie formatiunea sa va organiza congres in cadrul caruia vor fi desemnati candidatii pentru Parlamentul European, dar si pe.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )