Libnet.ro
UNICEF

19:32

Constituirea unei comisii de ancheta privind reprimarea protestului din 10 august, respinsa de Camera Deputatilor

Adevărul Adevărul,
Constituirea unei comisii de ancheta privind reprimarea protestului din 10 august, respinsa de Camera Deputatilor

Camera Deputatilor a respins miercuri, cu 119 voturi pentru, 137 de voturi impotriva si doua abtineri, proiectul de Hotarare depus de deputatii PNL si USR pentru infiintarea unei comisii de ancheta privind reprimarea protestului desfasurat in Bucuresti, in data de 10 august. continuă pe Adevărul

PSD a respins constituirea unei comisii de ancheta privind reprimarea protestului din 10 august

Camera Deputatilor a respins miercuri, cu 119 voturi pentru, 137 de voturi impotriva si doua abtineri, proiectul de Hotarare depus de deputatii PNL si USR pentru infiintarea unei comisii de ancheta privind reprimarea protestului desfasurat in Bucuresti, in data de 10 august.

Ancheta privind violentele din 10 august, respinsa

Camera Deputatilor a respins astazi, cu 119 voturi pentru, 137 de voturi impotriva si doua abtineri, proiectul de Hotarare depus de deputatii PNL si USR pentru infiintarea unei comisii de ancheta privind reprimarea protestului desfasurat in Bucuresti, in data de 10 august.

Camera Deputatilor a respins nfiintarea unor comisii de ancheta privind pesta porcina si interventia autoritatilor din 10 august

Plenul Camerei Deputatilor a respins miercuri infiintarea comisiei de ancheta privind modul in care autoritatile statului roman au pus in aplicare prevederile Programului national de supraveghere, prevenire si control al pestei porcine africane, precum si cea privind reprimarea protestului pasnic antiguvernamental desfasurat in Bucuresti, Piata Victoriei, in data de 10 august 2018.

Plenul Camerei Deputatilor a respins infiintarea unei comisii de ancheta privind violentele din 10 august

Plenul Camerei Deputatilor a respins miercuri, cu 119 voturi pentru, 137 impotriva si 2 abtineri, propunerea de infiintare a unei comisii parlamentare de ancheta privind violentele aparute cu prilejul protestului din Piata.

PNL depune motiune impotriva lui Carmen Dan / Opozitia cere comisie de ancheta privind reprimarea violenta a protestului din 10 august

PNL a anuntat ca va depune saptamana aceasta o motiune simpla impotriva ministrului de Interne, Carmen Dan, in contextul interventiei brutale a jandarmilor asupra manifestantilor, pe 10.

Propunerea de infiintare a unei comisi de ancheta privind pesta porcina a fost respinsa

Plenul Camerei a respins, miercuri, cu 122 de voturi pentru, 137 impotriva si doua abtineri, propunerea de infiintare a unei comisii de ancheta privind verificarea modului prin care autoritatile statului ro.

Deputatii Puterii au respins infiintarea unor comisii de ancheta privind pesta porcina si interventia jandarmilor din 10 august

Plenul Camerei Deputatilor a respins infiintarea comisiei de ancheta privind modul in care autoritatile au pus in aplicare masurile de control si preventie a raspandirii pestei porcine africane. De.

Ministerul Educatiei, despre greselile din manualele de Biologie: A fost constituita o Comisie pentru a stabili persoanele responsabile / n scoli va fi trimisa o erata tiparita

Ministerul Educatiei Nationale MEN) informeaza marti, referitor la greselile sesizate in manualele de Biologie pentru clasa a VI-a scoase de editura Didactica si Pedagogica, ca a decis constituirea unei Comisii pentru stabilirea persoanelor responsabile de situatia creata si ca va lua apoi masurile legale ce se impun. MEN spune ca vor fi postate cu celeritate pe manuale. edu. ro variantele digitale corectate ale celor doua manuale, in timp ce in scoli va fi trimisa o erata tiparita. Ministerul anunta totodata ca va revizui procedura de realizare a manualelor scolare, pentru evitarea unor astfel de situatii regretabile.

Ministerul Educatiei, despre greselile din manualele de Biologie: Va fi realizata si trimisa n scoli o erata tiparita / Peste 160.000 de exemplare ale manualelor cu erori au fost deja tiparite

Ministerul Educatiei informeaza marti, referitor la greselile sesizate in manualele de Biologie pentru clasa a VI-a scoase de editura Didactica si Pedagogica, ca a decis constituirea unei comisii pentru stabilirea persoanelor responsabile de situatia creata si ca va lua apoi masurile legale ce se impun. MEN spune ca vor fi postate cu celeritate pe manuale. edu. ro variantele digitale corectate ale celor doua manuale, in timp ce in scoli va fi trimisa o erata tiparita. Ministerul anunta totodata ca va revizui procedura de realizare a manualelor scolare, pentru evitarea unor astfel de situatii regretabile.

PSD a ANULAT audierile in ancheta privind violentele din 10 august

Senatorii PSD au obtinut anularea audierilor din Comisia de Aparare pe subiectul interventiei violente a jandarmilor la protestul din 10 august. Propunerea a venit de la social-democratul Serban Nicolae, informeaza.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )