Libnet.ro
UNICEF

21:32

Deputatii Cornel Itu si Horia Nasra au demisionat din PSD si s-au inscris in ProRomania

Antena3 Antena3,
Deputatii Cornel Itu si Horia Nasra au demisionat din PSD si s-au inscris in ProRomania

Deputatii PSD Cluj Cornel Itu si Horia Nasra si-au dat demisia si s-au inscris miercuri in ProRomania, a anuntat Victor Ponta pe pagina sa de Facebook. Colegii nostri deputati Cornel Itu si Horia Nasra . continuă pe Antena3

inca doi parlamentari parasesc barca PSD. Deputatii de Cluj Cornel Itu si Horia Nasra au demisionat si s-au inscris in ProRomania

In ziua citirii motiunii de cenzura PSD ramane fara alti doi parlamentari. Deputatii PSD Cluj Cornel Itu si Horia Nasra si-au dat demisia si s-au inscris miercuri in ProRomania, a anuntat Victor Ponta pe pagina sa de Facebook.

Un lider judetean a demisionat din PSD dupa 26 de ani in acest partid

Remus Lapusan si-a anuntat, marti, demisia atat din PSD, cat si din Consiliul Judetean Cluj, nemultumit de actuala conducere a organizatiei judetene. in urma cu douazeci si sase de ani am intrat.

Lovitura pentru PSD. Un deputat a demisionat din partid

Mihaita Gaina, deputat PSD, a demisionat din partid. Acesta a informat conducerea Camerei Deputatilor ca demisioneaza din PSD si devine deputat neafiliat. Gaina se afla printre semnatarii motiunii.

Senatorul Iustin Talpos a demisionat din grupul PSD: El este unul dintre semnatarii motiunii de cenzura

Senatorul Ioan-Iustin Talpos a anuntat, miercuri, ca a demisionat din grupul PSD si va activa in continuare ca parlamentar independent. incepand de astazi, voi activa ca independent, in grupul celor.

Acuzat de hartuire sexuala, Placido Domingo a demisionat din functia de director de la opera din Los Angeles

Celebrul tenor spaniol Placido Domingo, acuzat de mai multe femei de hartuire sexuala, a demisionat din postul sau de director general al operei din Los Angeles, au relatat miercuri mai multe agentii americane de mass-media, relateaza AFP.

Gabriel Liiceanu a demisionat din Grupul pentru Dialog Social. Atac dur la adresa senatorului USR, Vlad Alexandrescu: Un Dinu Paturica al vremilor noastre. De la el se va trage destramarea Grupului

Gabriel Liiceanu a anuntat ca a demisionat din Grupul pentru Dialog Social. intr-o scrisoare deschisa transmisa marti noapte membrilor grupului, Liiceanu enumera motivele pentru acre a luat aceasta decizie si la.

Gabriel Liiceanu a demisionat din Grupul pentru Dialog Social

Gabriel Liiceanu a demisionat din Grupul pentru Dialog Social, el fiind membru al Consiliului Director al organizatiei neguvernamentale si unul dintre membrii fondatori.

Remus Lapusan demisioneza din PSD

Remus Lapusan si-a anuntat, marti, demisia atat din PSD, cat si din Consiliul Judetean Cluj, nemultumit de actuala conducere a organizatiei judetene, invitandu-i pe clujenii animati de valorile social-democrate sa intre in proiectul Pro Romania .

Lovitura pentru PSD inainte de motiune. Un cunoscut parlamentar si-a anuntat DEMISIA

PSD a mai pierdut un deputat inainte de motiunea de cenzura a opozitiei.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )