Libnet.ro
UNICEF

13:45

Deputatii au votat pensii speciale pentru Avocatul Poporului si adjunctii sai, cumulate cu indemnizatia. USR: Pensie de 3400 euro, plus indemnizatia. Vi se pare justitie sociala? Rusine!

Hotnews Hotnews,
 Deputatii au votat pensii speciale pentru Avocatul Poporului si adjunctii sai, cumulate cu indemnizatia. USR: Pensie de 3400 euro, plus indemnizatia. Vi se pare justitie sociala? Rusine!

Camera Deputatilor a adoptat miercuri un proiect de lege care prevede ca Avocatul Poporului si adjunctii sa primeasca pensie speciala in cuantum de 80% din indemnizatia bruta avuta in ultima luna de activitate care se va putea cumula cu indemnizatia. Deputatul USR Cristian Seidler a criticat acest vot, calculand ca Victor Ciorbea, care a fost prezent in sala de plen, va primi o pensie de 3400 euro pe langa indemnizatia lunara, care este de circa 20. 000 lei lunar, adica un venit total lunar de peste 35. 000 lei. continuă pe Hotnews

Avocatul Poporului si adjunctii sai vor avea pensii speciale cumulate cu indemnizatia - proiect votat de Camera Deputatilor. USR: Pensie de 3400 euro, plus indemnizatia. Vi se pare justitie sociala? Rusine!

Camera Deputatilor a adoptat miercuri un proiect de lege care prevede ca Avocatul Poporului si adjunctii sa primeasca pensie speciala in cuantum de 80% din indemnizatia bruta avuta in ultima luna de activitate care se va putea cumula cu indemnizatia. Deputatul USR Cristian Seidler a criticat acest vot, calculand ca Victor Ciorbea, care a fost prezent in sala de plen, va primi o pensie de 3400 euro pe langa indemnizatia lunara, care este de circa 20. 000 lei lunar, adica un venit total lunar de peste 35. 000 lei.

Codul administrativ, adoptat de Senat / Pensii speciale pentru primar, deciziile ce tin de administrarea patrimoniului local se iau cu votul a jumatate plus unu din consilieri

Senatul a adoptat in sedinta plenului de luni, in calitate de prima Camera sesizata, proiectul Codului administrativ, in baza raportului de admitere dat saptamana trecuta de comisia speciala care a luat in discutie acest act normativ, anunta Agerpres.

Codul administrativ, adoptat de Senat / Pensii speciale pentru primari, deciziile ce tin de administrarea patrimoniului local se iau cu votul a jumatate plus unu din consilieri

Senatul a adoptat in sedinta plenului de luni, in calitate de prima Camera sesizata, proiectul Codului administrativ, in baza raportului de admitere dat saptamana trecuta de comisia speciala care a luat in discutie acest act normativ, anunta Agerpres.

Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu n cazul femeii care a murit n Arestul Politiei Capitalei

Avocatul Poporului AP) anunta ca s-a sesizat din oficiu in cazul femeii care a murit pe 8 iunie la Arestul Central al Politiei Capitalei.

Tensiuni in PNL. Liberalii, prinsi intre principiul fara pensii speciale si sprijinul pentru alesii locali ai partidului

Pozitionarea PNL fata de tema sustinerii pesiilor speciale pentru alesii locali au dus la aparitia de tensiuni in interiorul formatiunii. Majoritatea celor din conducerea PNL au anuntat oficial ca nu sustin Codul, insa in partid sunt numerosi lideri care subliniaza ca liberalii trebuie sa caute sa sprijine si alesii locali prin pensii de serviciu, mai ales in contextul viitoarelor randuri de alegeri.

Codul Administrativ a trecut de Senat. Alesii locali vor beneficia de PENSII SPECIALE

Pensiile speciale pentru alesii locali revin. Senatul a adoptat, luni, proiectul de lege pentru elaborarea Codului administrativ, care prevede, printre altele, ca primarii, viceprimarii, presedintii si.

Proiectul prin care Avocatul Poporului are pensia la nivelul judecatorilor CCR si poate cumula pensia cu salariul, adoptat de Camera Deputatilor

Plenul Camerei Deputatilor a adoptat miercuri, cu 182 de voturi pentru, 82 de voturi impotriva si 10 abtineri, proiectul de lege prin care pensia Avocatului Poporului se stabileste la nivelul celei a judecatorilor Curtii Constitutionale CCR) si care ii permite acestuia cumularea pensiei de serviciu cu indemnizatia.

Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu si va ancheta cazul in care o eleva de la Liceul pentru Deficienti de Auz Cluj-Napoca a fost batuta de o pedagoga

Un incident violent s-a petrecut duminica seara, la internatul Liceului Tehnologic Special pentru Deficienti de Auz din Cluj. Dupa cum reiese din imaginile suprinse de unul din copiii cazati la internat, o pedagoga a batut o eleva, apoi a amenintat-o cu moartea.

Parchetul, sesizat n cazul elevei batute de o supraveghetoare de la Liceul pentru Deficienti de Auz / Si Avocatul Poporului va face o ancheta

Centrul European pentru Drepturile Copiilor cu Dizabilitati CEDCD) a sesizat Parchetul de pe langa Judecatoria Cluj-Napoca si Ministerul Educatiei in cazul elevi batute de la Liceul pentru Deficienti de Auz Cluj-Napoca, transmite Mediafax.

Pensii speciale de mii de lei pentru primari

Aproape 2. 000 de euro va castiga un edil la batranete, dupa noul calcul al pensiilor speciale. Primarii, viceprimarii, presedintii si vicepresedintii de consilii judetene care au activat in aceste.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )