Libnet.ro
UNICEF

07:00

Mai multe domenii in care Guvernul poate emite ordonante in vacanta parlamentara

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Mai multe domenii in care Guvernul poate emite ordonante in vacanta parlamentara

Comisia juridica a Camerei Deputatilor a aprobat din nou, ieri, proiectul de abilitare a Guvernului de a emite ordonante pe perioada vacantei parlamentare, introducand mai multe domenii pentru care Executivul poate sa emita astfel de acte normative. continuă pe Ziarul Bursa

Rezultate Evaluarea Nationala 2018 Top judete cu cele mai multe medii de 10 la examene

Cele mai multe medii de 10 la Evaluarea Nationala 2018 au fost obtinute de elevii din Bucuresti: 53 de absolventi de clasa a VIII-a din Capitala au luat nota maxima atat la examenul de Limba romana, cat si la examenul de Matematica. in topul judetelor in functie de mediile la Evaluarea Nationala urmeaza pe locul 2 Iasi - cu 32 de medii de 10, si Dolj - cu 23 de elevi care au luat 10 pe linie la Evaluarea Nationala. Vezi in articol cati elevi au media 10 la Evaluarea Nationala 2018 in fiecare judet .

Avertisment de la hidrologi! Cod galben de inundatii in mai multe judete

Hidrologii au emis, marti seara, mai multe atentionari Cod galben de inundatii pentru rauri din judetele Maramures, Caras-Severin si Timis. Potrivit Institutului National de Hidrologie si Gospodarire a.

Atac armat in orasul suedez Malmo. Sunt mai multe victime

Mai multe persoane au fost ranite in urma unui atac armat produs luni seara in orasul Malmo, situat in sudul Suediei. Incidentul armat a avut loc in zona Drottninggatan. Cel putin cinci persoane au fost.

Cod galben de ploi si vijelii in mai multe judete ale tarii

Cod galben de ploi si vijelii anuntate de specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie in mai multe judete ale tarii.

UPDATE Cod galben de ploi si vijelii in mai multe judete ale tarii

Cod galben de ploi si vijelii anuntate de specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie in mai multe judete ale tarii.

Muncea in gradina cand la un moment dat a dat peste mai multe oua minuscule. Cand s-a apropiat, unul era crapat. A inlemnit cand a vazut ce creatura a iesit

Un barbat din Hawaiia gasit in gradina sa mai multe oua de dimiensiuni micisi a avut ocazia unica sa asiste chiar la nasterea uneia dintre creaturi. Omulmuncea in gradina cand a.

Ambasadorul Marii Britanii, ironii la final de mandat: Am inteles ca, in Romania, cuvantul imediat are mai multe sensuri

Paul Brumell, ambasadorul Marii Britanii la Bucuresti, a laudat Romania, intr-unul din ultimele discursuri inainte de incheierea mandatului. Acesta a afirmat ca este una din tarile in care i-a placut cel mai.

Atac armat in Suedia. Mai multe victime

Patru oameni au fost raniti de gloante luni seara in orasul Malmo din sudul Suediei, a anuntat politia locala intr-o scurta declaratie preluata de Reuters. Nu a fost precizat motivul pentru care s-au tras.

Prognoza meteo. Ploi torentiale si fenomene extreme in mai multe zone ale tarii

Duminica vremea va fi instabila, cu averse destul de consistente. Instabilitatea persista, vor fi tunete, fulgere, vant cu rabufniri frecvente si va ploua mai ales in nord-est, la deal si la munte. Vor fi.

Accident cumplit la Brasov. O masina a cazut in rau de pe un pod: mai multe victime

Trei adulti si un copil de doi ani au fost raniti, sambata, dupa ce masina in care se aflau a cazut in rau, la Timisul de Sus, in judetul Brasov. Diferenta de nivel dintre Drumul National 1 si rau es.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )