Libnet.ro
UNICEF

00:07

Orban, despre respingerea OUG privind anticipatele: Avem solutii. Putem ataca la Curtea Constitutionala

Hotnews Hotnews,
 Orban, despre respingerea OUG privind anticipatele: Avem solutii. Putem ataca la Curtea Constitutionala

Premierul Ludovic Orban a declarat, miercuri, referitor la respingerea ordonantei de urgenta privind alegerile anticipate de catre Senat, ca liberalii iau in calcul inclusiv sesizarea Curtii Constitutionale in cazul in care si deputatii vor da un vot negativ asupra actului normativ. continuă pe Hotnews

Orban, dupa respingerea OUG privind anticipatele: Exista un grup Ultras al PSD care nu mai are nicio urma de ratiune si de bun simt

Premierul Ludovic Orban a declarat, marti seara, dupa respingerea OUG privind anticipatele de Comisia juridica din Senat, ca exista un grup Ultras al PSD care nu mai are nicio urma de ratiune si de bun simt, care da votul orbeste, fara sa analizeze actele normative.

Ludovic Orban, dupa respingerea OUG privind anticipatele: Putem ataca la CCR, avem multe solutii

Premierul interimar Ludovic Orban a declarat, miercuri, dupa ce Senatul a respins Ordonanta de Urgenta privind alegerile anticipate, ca PNL va ataca la Curtea Constututionala respingerea OUG, daca va trece si de.

PSD mitraliaza la foc automat OUG privind anticipatele

Comisia Juridica a Senatului a respins, marti, ordonanta de urgenta privind alegerile anticipate, iar azi urmeaza sa fie dat votul si in plenul forului. in acest ritm, saptamana urmatoare initiativa ar putea sa ajunga si sa fie respinsa de deputati, ceea ce ar insemna abrogarea actului normative adoptat de Guvernul Orban special pentru anticipate.

RALUCA TURCAN: Somez PSD sa voteze in plenul Senatului in favoarea adoptarii OUG privind anticipatele

Vicepremierul Raluca Turcan, critica votul din Comisia juridica a Senatului privind OUG pentru organizarea alegerilor anticipate si solicita PSD sa voteze in plen in favoarea adoptarii acestui act normativ.

Turcan: Somez PSD sa schimbe votul in plenul Senatului la OUG privind anticipatele

Vicepremierul Raluca Turcan ii someaza pe parlamentarii PSD sa voteze in plen in favoarea OUG pentru organizarea alegerilor anticipate, dupa ce Comisia Juridica a Senatului a dat vot negativ.

Ordonanta de urgenta privind anticipatele, respinsa de Senat: Ati ajuns sa fiti numiti Guvernul gaura

Majoritatea PSD-UDMR din Senat a votat pentru respingerea ordonantei de urgenta privind anticipatele. Forul decizional in cazul acestui proiect este Camera Deputatilor.

UDMR cere atacarea OUG privind anticipatele la CCR: Ne adresam Avocatului Poporului

UDMR solicita Avocatului Poporului, printr-o scrisoare oficiala, sa conteste la Curtea Constitutionala a Romaniei Ordonanta de Urgenta care modifica Legea electorala pentru alegerile parlamentare, arata un co.

LUDOVIC ORBAN: Exista un grup Ultras al PSD care nu mai are nicio urma de ratiune si de bun simt

Premierul Ludovic Orban a declarat, marti seara, dupa respingerea OUG privind anticipatele de Comisia juridica din Senat, ca exista un grup Ultras al PSD care nu mai are nicio urma de ratiune si de bun simt, care da votul orbeste, fara sa analizeze actele normative.

Prima reactie din Guvern dupa respingerea in comisii a ordonantei privind anticipatele. Turcan: Pesedistii nu renunta la obsesia de a pedepsi Diaspora

Respingerea in comisia juridica a Senatului a ordonantei privind anticipatele este o bataie de joc totala la adresa Diasporei, a declarat, marti, vicepremierul Raluca Turcan.

Ciolacu: Vom respinge OUG privind alegerile anticipate si la Camera Deputatilor. Vom veni cu un proiect propriu

Marcel Ciolacu a declarat, miercuri, ca social-democratii vor respinge ordonanta de urgenta privind anticipatele si in Camera Deputatilor, care este for decizional. Liderul interimar al PSD a mai spus ca va fi depus un proiect de lege asumat de partid care va reglementa prevederile legate de Diaspora.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )