Libnet.ro
UNICEF

10:00

PSD pierde patru deputati dintr-o lovitura. Acestia trec la partidul lui Victor Ponta, Pro Romania

Antena3 Antena3,
PSD pierde patru deputati dintr-o lovitura. Acestia trec la partidul lui Victor Ponta, Pro Romania

Deputatii Mihai Valentin Popa, Mihai Mohaci, Ion Spanu si Ion Mocioalca au parasit PSD si s-au alaturat formatiunii conduse de Victor Ponta - Pro Romania. Echipa Pro Romania si din Parlament si la nivel. continuă pe Antena3

UPDATE Victor Ponta cstiga alti patru deputati de la PSD si anunta ca si poate face grup parlamentar

Patru deputati PSD, printre care si liderul din Caras-Severin Ion Mocioalca, si-au anuntat luni plecarea din PSD si inscrierea in partidul lui Victor Ponta, Pro Romania, iar fostul premier a anuntat ca acum isi poate organiza grup parlamentar, avand 10 deputati care au candidat pe aceeasi lista. Ca urmare a plecarii acestora, PSD si ALDE raman fara majoritate: au in total 163 deputati, iar majoritatea in Camera Deputatilor - necesara pentru legi organice - este de 165 voturi.

Victor Ponta cstiga alti patru deputati de la PSD si spune ca si poate face grup parlamentar

Patru deputati PSD, printre care si liderul din Caras-Severin Ion Mocioalca, si-au anuntat luni plecarea din PSD si inscrierea in partidul lui Victor Ponta, Pro Romania, iar fostul premier a anuntat ca acum isi poate organiza grup parlamentar, avand 10 deputati care au canddiat pe aceeasi lista.

Patru deputati au anuntat ca parasesc PSD si se inscriu in partidul lui Ponta, Pro Romania

Deputatii Mihai Valentin Popa, Mihai Mohaci, Ion Spanu si Ion Mocioalca au parasit PSD si s-au alaturat formatiunii conduse de Victor Ponta - Pro Romania.

PSD pierde doi parlamentari la Brasov!

Informatii in exclusivitate pentru newsbv. ro au fost confirmate cu putin timp in urma. Doi parlamentarisocial-democrati, din judetul Brasov, au trecut la alt partid! Acestia au optat pentru partidul con.

UPDATE PSD pierde un lider important: Ion Mocioalca a trecut la partidul lui Ponta

Deputatul Ion Mocioalca anunta ca a demisionat din PSD si trece la partidul lui Victor Ponta, Pro Romania. Mocioalca, lider al PSD Caras-Severin, se numara printre cei care au semnat scrisoarea anti-Dragnea.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2192 seconds )