Libnet.ro
UNICEF

01:05

Rares Bogdan avertizeaza ministrii PNL: Sa intelegeti ca nu sunteti singuri acolo si ca fara primarii, deputatii si liderii partidului nu reprezentati foarte mult

Adevărul Adevărul,
Rares Bogdan avertizeaza ministrii PNL: Sa intelegeti ca nu sunteti singuri acolo si ca fara primarii, deputatii si liderii partidului nu reprezentati foarte mult

Europarlamentarul Rares Bogdan le-a transmis, duminica, la Consiliul National al PNL, colegilor sai membri ai Cabinetului Ludovic Orban mai multe mesaje, spunandu-le ca asteapta ca in campaniile care urmeaza sa se implice si sa inteleaga ca ceilalti nu trebuie sa dea explicatii pentru ce fac ministrii. continuă pe Adevărul

Rares Bogdan mobilizeaza alesii PNL: Anul trecut a fost usor. Adevaratele batalii acum vin

Europarlamentarul liberal Rares Bogdan a vorbit, duminica, la Consiliul National al PNL, despre activitatea europarlamentarilor partidului, referindu-se si la victoria Laurei Codruta Kovesi, care nu ar fi putut sa aiba loc fara europarlamentarii liberali si fara sprijinul presedintelui Klaus Iohannis. Acesta le-a transmis celor peste o mie de alesi liberali ca adevaratele batalii acum vin.

RARES BOGDAN: Ludovic Orban este un adevarat pompier atomic

Prim-vicepresedintele PNL, europarlamentarul Rares Bogdan, a declarat, dumica, in cadrul Consiliului National al PNL, ca prim-ministrul Ludovic Orban este un adevarat pompier atomic, care comunica de multe ori si pentru alti membri ai Cabinetului, si i-a indemnat pe acestia sa nu considere niciodata ca presa ar fi un dusman.

Tariceanu, atac la Rares Bogdan: Sunt unii parasutisti in PNL cum e domnul cu batistuta la buzunar

Presedintele ALDE Calin Popescu Tariceanu l-a atacat joi seara le prim-vicepresedintele PNL Rares Bogdan, la care se refera drept domnul cu batistuta la buzunar, spunand despre el ca s-a parasutat in PNL, avand o agenda proprie.

VIDEO Rares Bogdan, catre liberali: Vom castiga localele. Gabriela Firea va fi fara probleme batuta, Clotilde Armand, o gluma pe care candidatul liberal o va spulbera

Prim-vicepresedintele PNL Rares Bogdan se declara convins ca PNL va castiga alegerile locale in Bucuresti, daca se mobilizeaza, el afirmand ca Gabriela Firea va fi fara probleme batuta, iar Clotilde Armand, candidatul USR la Primaria Sectorului 1, este o gluma pe care candidatul liberal o va spulbera.

Rares Bogdan, oda pentru Orban intr-un mesaj pentru ministri: Sa faceti rugaciuni in fiecare zi pentru sanatatea lui Ludovic Orban. E un pompier atomic

Europarlamentarul PNL Rares Bogdan l-a elogiat pe premierul Ludovic Orban, duminica, la Consiliul National al partidului, el spunandu-le ministrilor ca trebuie sa se roage zilnic pentru Orban, pompierul atomic, care comunica atunci cand ei refuza sa o faca.

Rares Bogdan, despre cazul Ditrau: La mine in casa lucreaza o doamna din Sri Lanka, cu o piele extrem de neagra, si care are grija copiii mei (FOTO, VIDEO)

Europarlamentarul Rares Bogdan a declarat, duminica, in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca scandalul de la Ditrau va exploda inclusiv la Bruxelles pentru ca familia europeana este extrem de sensibila.

Rares Bogdan, despre cazul Ditrau: Retorica urii promovata de Fidesz-ul lui Viktor Orban a creat o monstruozitate

Europarlamentarul Rares Bogdan acuza partidul lui premierului ungar Viktor Orban de implicare in cazul Ditrau, unde angajarea a doi muncitori din Sri Lanka la o fabrica de paine a provocat revolta.

Rares Bogdan invinuieste partidul lui Viktor Orban pentru cazul brutarilor din Ditrau

Europarlamentarul Rares Bogdan critica dur implicarea unor partide din afara Romaniei in cazul Dit.

Rares Bogdan, despre cazul Ditrau: Retorica urii promovata de FIDESZ-ul lui Viktor Orban a creat o monstruozitate

Europarlamentarul Rares Bogdan critica dur implicarea unor partide din afara Romaniei in cazul Ditrau, acolo unde comunitatea a respins prezenta a doi muncitori din Sri Lanka angajati la o brutarie.

Rares Bogdan: Ludovic Orban - un adevarat pompier atomic

Rares Bogdan ii ridica osalane sefului pe linie de partid, despre care spune ca este un fel de pompi.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )