Libnet.ro
UNICEF

12:01

Rares Bogdan: Viorica Dancila ar trebui sa plece. Nu doar ca a facut de ras Romania, face de ras ideea de premier al acestei tari (VIDEO)

B1 B1,
Rares Bogdan: Viorica Dancila ar trebui sa plece. Nu doar ca a facut de ras Romania, face de ras ideea de premier al acestei tari (VIDEO)

Deputatii din Comisia juridica au amanat, marti, dezbaterile si votul pe abrogarea Legii recursului compensatoriu. intr-o interventie telefonica pentru B1 TV, europarlamentarul PNL Rares Bogdan i-a acuzat pe. continuă pe B1

Viorica Dancila, aparitie senzationala la Alba Iulia. Cum si-a facut premierul aparitia intre membrii PSD

Premierul Viorica Dancila isi continua turneul electoral prin tara. Liderul PSDa ajuns la Alba Iulia, unde au loc alegeri pentru conducerea organizatiei locale. Viorica Dancila este insotita de.

Viorica Dancila se aliniaza directiilor de politica externa trasate de Klaus Iohannis. Va semna un memorandum pe energie cu guvernul Statelor Unite

Premierul Viorica Dancila va semna, marti, impreuna cu secretarul pentru energie al Statelor Unite ale Americii, James Richard Perry, un memorandum pe energie, la doar cateva luni dupa ce tot premierul a semnat.

Viorica Dancila, ironizata de Siegfried Muresan pentru vizita in SUA: E ca si cum in Romania ar veni in vizita premierul unei alte tari si nu ar fi primit nici macar de primarul din Voluntari

Europarlamentarul PNL Siegfried Muresan o ironizeaza pe Viorica Dancila pentru vizita in SUA, spunand ca aceasta a aterizat la New York, dar a trebuit sa mearga in statul New Jersey, invecinat, pentru a o primi cineva. El afirma ca este ca si cum in Romania ar veni in vizita prim-ministrul unei alte tari si nu ar fi primit nici de presedinte, nici de premier, nici de primarul general al capitalei, nici de prefect, nici macar de primarul orasului Voluntari, cel mai mare oras din judetul Ilfov, ci doar de primarul din Pantelimon, al doilea oras ca populatie din Ilfov.

Rares Bogdan, anunt vital despre Laura Codruta Kovesi

Rares Bogdan a anuntat ca Laura Codruta Kovesi mai are de trecut prin cateva formalitati pana sa fie instalata in functia de procuror-sef european. iNMORMANTAREA celei mai iubite cantarete de.

VIDEO Viorica Dancila, aparitie de senzatie la Alba Iulia. Cum a intrat in sala din Casa de Cultura a Studentilor

Weekend-ul 21-22 septembrie pare rezervat turneelor electorale pentru principalii politicieni ai tarii. in timp ce liberalii au mers la Craiova, premierul Viorica Dancila s-a dus sa-si intalneasca sustinatorii din Alba Iulia. Premierul Viorica Dancila a mers, sambata, la Alba Iulia, unde au loc alegeri pentru conducerea organizatiei. Sefa PSD a profitat de moment pentru a-si .

Viorica Dancila, scrisoare deschisa catre Klaus Iohannis: Fac catre dumneavoastra un apel la responsabilitate si umanitate

Premierul Viorica Dancila i-a transmis, marti seara, o scrisoare deschisa presedintelui Klaus Iohannis. in mesajul postat pe pagina sa de Facebook, Viorica Dancila ii solicita presedintelui sa numeasca.

Emotii pentru Viorica Dancila. PNL a strans toate semnaturile pentru motiunea de cenzura

Zi plina de emotii pentru Viorica Dancila, caci PNL a strans toate semnaturile pentru motiunea de cenzura, care ar putea fi depusa la inceputul saptamanii viitoare. PNL a strans toate semnaturile pentru motiunea de cenzura Surse din Partidul National Liberal PNL), citate de digi24. ro, au declarat ca a fost strans numarul de semnaturi pe care .

Viorica Dancila a discutat cu primarul Jersey City despre deschiderea unei linii aeriene directe cu Bucurestiul

Premierul Viorica Dancila a avut luni o intrevedere cu primarul orasului Jersey City, Steven Fulop, cu ocazia vizitei in SUA. Viorica Dancila i-a oferit primarului Fulop drapelul Romaniei si i-a vorbit despre oportunitatile economice din domenii precum energie, infrastructura, economia digitala, agroturism si sanatate, potrivit biroului de presa al Guvernului.

Digi24: Viorica Dancila si-a aranjat un interviu la New York Times. Cotidianul american a scris chiar ieri despre haosul politic din Romania

Premierul Viorica Dancila a plecat duminica, pentru o saptamana, in Statele Unite ale Americii, unde va avea mai multe intalniri cu oficiali americani, dintre care cea mai importanta va fi intrevederea cu vicepresedintele SUA, Mike Pence. Conform programului, Viorica Dancila va da vineri un interviu pentru New York Times si pentru Wall Street Journal. Duminica, cotidianul american NY Times a publicat un material in care remarca haosul politic de la Bucuresti si abordeaza subiectul coruptiei si al accederii in Spatiul Schengen.

VIORICA DANCILA: Nu mergem in Parlament cand spune presedintele

Premierul Viorica Dancila a afirmat, sambata, ca social-democratii vor merge in Parlament pentru a cere vot de incredere astfel incat sa obtina o remaniere a Guvernului, dar nu cand spune presedintele Klaus Iohannis.

ştiri din Politica

actualitate, 12:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )