Libnet.ro
UNICEF

22:15

Reguli doar pentru opozitie: Deputatii USR sunt blocati sa intre in Senat, iar Marian Neacsu, care nu e parlamentar, sta la loc de cinste in Camera Deputatilor si da ordine (FOTO)

B1 B1,
Reguli doar pentru opozitie: Deputatii USR sunt blocati sa intre in Senat, iar Marian Neacsu, care nu e parlamentar, sta la loc de cinste in Camera Deputatilor si da ordine (FOTO)

Regulile sunt facute in Parlament doar pentru cei din opozitia, membrii PSD avand dreptul sa actioneze dupa bunul plac. Ultima dovada, chiar marti cand deputatilor USR le-a fost interzis. continuă pe B1

Circ in Parlament! USR, scandal la intrarea in plenul Senatului. Deputatii USR au sunat la 112

Update: A fost din nou scandal in Parlament. Deputatii USR sunt suparati ca nu li s-a permis accesul in plenul Senatului si nici la balcon, desi au de sustinut amendamente. Deputatul USR Claudiu Nasui .

VIDEO Ziua si scandalul in Senat. Deputatii USR nu au fost lasati sa asiste la votul pentru legile Justitiei. Ne luati la bataie?

Senatul urmeaza sa voteze, miercuri, alte doua legi din pachetul pe Justitie, ceea ce a dus la aparitia unui nou scandal. Deputatii USR au incercat sa asiste la lucrarile forului superior, dar nu au fost lasati, acestia acuzand Puterea ca ar fi in stare sa-i puna pe oamenii de ordine de la Senat sa-i ia la bataie.

Ziua si scandalul in Senat. Deputatii USR nu au fost lasati sa asiste la votul pentru legile Justitiei. Tariceanu nu mai vrea sa dea dreptul la replica Opozitiei

Senatul urmeaza sa voteze, miercuri, alte doua legi din pachetul pe Justitie, ceea ce a dus la aparitia unui nou scandal. Deputatii USR au incercat sa asiste la lucrarile forului superior, dar nu au fost lasati.

Reguli noi pentru taxi in Capitala. Gabriela Firea: Taximetristii, obligati sa ofere varianta platii cu cardul

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, si-a propus sa modifice regulamentul de taximetrie din Bucuresti. Edilul vrea ca serviciile de dispecerat sa devina obligatorii pentru toate taxiurile autorizate de Primaria.

Recviem pentru Justitie: Deputatul USR Stelian Ion a pus muzica de Bach, Mozart si Guess Who in comisia Iordache

Deputatul USR Stelian Ion a dat marti seara drumul la muzica in plina sedinta a Comisiei speciale conduse de Florin Iordache. Parlamentarul USR si-a justificat astfel decizia de a pune Bach si Requiem de Mozart astfel: Domnule presedinte, aceasta comisie este o mascarada. V-am rugat la inceput sa suspendati sedinta si reluam dupa plen. Dumneavoastra va comportati ca si cum nu am exista. Mascarada trebuie sa fie insotita de note muzicale. In seara asta o sa ascultam Bach.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )