Libnet.ro
UNICEF

01:05

Scandal urias in Parlament: Alesii USR nu sunt lasati sa intre in plenul Senatului (VIDEO)

B1 B1,
Scandal urias in Parlament: Alesii USR nu sunt lasati sa intre in plenul Senatului (VIDEO)

O noua zi, un nou scandal urias in Parlament. Deputatii USR au primit interdictia de a intra in sala de plen a Senatului unde urmeaza sa aiba loc votul de ultimele doua proiecte de modificare a. continuă pe B1

Scandal urias in plenul Senatului: Protest Rezist, plus discutii aprinse cu USR si PMP (FOTO)

Nou scandal in Parlament! Opozitia protesteaza in termeni duri inainte in plenul Senatului inainte votul privind modificarea Legii 303/2004 privind statutul magistratilor. inca.

Reguli doar pentru opozitie: Deputatii USR sunt blocati sa intre in Senat, iar Marian Neacsu, care nu e parlamentar, sta la loc de cinste in Camera Deputatilor si da ordine (FOTO)

Regulile sunt facute in Parlament doar pentru cei din opozitia, membrii PSD avand dreptul sa actioneze dupa bunul plac. Ultima dovada, chiar marti cand deputatilor USR le-a fost interzis.

Scandal urias intre Parlament si primari. Amendamentul prin care autoritatile locale ar fi primit 100% din impozitul pe venit a fost respins

Amendamentul prin care autoritatile locale ar fi primit 100% din impozitul pe venit a fost respinsde Parlament. Ministerul Finantelor se declarase impotriva si spunea ca astfel, deficitul va.

Nou scandal in Parlament la discutarea legii bugetului: Opozitia protesteaza impotriva lipsei de dezbatere oferita de PSD

Saptamana a inceput cu un nou scandal in Parlament intre PSD-ALDE si opozitie. La discutiile din Birourile Permanente Reunite ale Senatului si Camerei Deputatilor privindprogramul.

MEGA-SCANDAL in Parlament! Opozitia PARASESTE SALA, dupa un GEST FORTA al PSD. Incredibil! Despre ce este vorba

Saptamana a inceput cu un nou scandal in Parlament intre PSD-ALDE si opozitie. La discutiile din Birourile Permanente Reunite ale Senatului si Camerei Deputatilor privind programul.

FOTOGALERIE Premiera in Parlament: senatorii USR au proiectat la tribuna imagini de la protestele impotriva modificarii legilor Justitiei

Senatorii USR au protestat marti intr-un mod inedit fata de controversatul proiect PSD-ALDE de modificare a legilor Justitiei. Astfel, in timpul dezbaterilor din plen la proiectul de modificare a Legii 303/2004, USR a proiectat pe un ecran improvizat langa tribuna Senatului imagini de la protestele din ultima perioada.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )