Libnet.ro
UNICEF

09:00

Scuza PSD, dupa ce un talhar recidivist a atacat o tanara in Alba Iulia: Fara legea recursului compensatoriu n-ar mai fi dat in cap?. Legea a fost votata de PSD

Adevărul Adevărul,
Scuza PSD, dupa ce un talhar recidivist a atacat o tanara in Alba Iulia: Fara legea recursului compensatoriu n-ar mai fi dat in cap?. Legea a fost votata de PSD

Deputatii PSD Florin Iordache si Nicusor Halici nu au vreo remuscare ca au votat legea recursului compensatoriu, in baza careia a fost eliberat talharul care a agresat o tanara in scara unui bloc din Alba Iulia. De legea recursului compensatoriu au beneficiat mii de oameni, nu doar acest nebun, spune Iordache. Adevarul va prezinta traseul legii care a pus in libertate peste 9. 000 de puscariasi. continuă pe Adevărul

Scuza PSD, dupa ce un talhar recidivist a atacat o tanara in Alba Iulia: Fara legea recursului compensatoriu n-ar mai fi dat in cap?

Deputatii PSD Florin Iordache si Nicusor Halici nu au vreo remuscare ca au votat legea recursului compensatoriu, in baza careia a fost eliberat talharul care a agresat o tanara in scara unui bloc din Alba Iulia. De legea recursului compensatoriu au beneficiat mii de oameni, nu doar acest nebun, spune Iordache. Adevarul va prezinta traseul legii care a pus in libertate peste 9. 000 de puscariasi.

Povestea legii care i-a permis unui talhar recidivist sa atace brutal o tanara in Alba Iulia: initiata de Guvernul Ciolos si rescrisa de PSD

Talharul abia liberat in baza Legii Recursului Compensatoriu, care a atacat o tanara de 20 de ani in scara unui bloc lasand-o fara cunostinta ar trebui acuzat de tentativa de omor. Asa sustine Dan Antonescu, fost sef al Serviciului Omoruri din Politia Capitalei. E o intamplare fericita ca acea fata e inca in viata, spune expertul. Iar cifrele arata ca peste 9. 000 de persoane au beneficiat de la inceputul anului de prevederile Legii Milei.

Ce au facut liderii PSD dupa incheierea sedintei. Reporterii au ramas fara reactie

Biroul Permanent al PSD s-a intrunit, marti, in sedinta de urgenta pentru a decide ce trebuie sa faca dupa ce presedintele Klaus Iohannis i-a respins pe Lia Olguta Vasilescu si pe Ilan Laufer in.

Sedinta la PSD dupa refuzul presedintelui Iohannis de numire a unor ministri

Liderii PSD s-au reunit marti seara intr-o sedinta a Biroului Politic National al PSD, la care ia parte si premierul Viorica Dancila, dupa refuzul presedintelui Klaus Iohannis de a o numi pe Lia Olguta Vasilescu la Ministerul Transporturilor si pe Ilan Laufer la Ministerul Dezvoltarii.

UPDATE Sedinta la PSD dupa refuzul presedintelui Iohannis de numire a unor ministri. Vot n sedinta - Olguta Vasilescu la Dezvoltare, Mircea Draghici la Transporturi (surse)

Liderii PSD s-au reunit marti seara intr-o sedinta a Biroului Politic National al PSD, la care ia parte si premierul Viorica Dancila, dupa refuzul presedintelui Klaus Iohannis de a o numi pe Lia Olguta Vasilescu la Ministerul Transporturilor si pe Ilan Laufer la Ministerul Dezvoltarii. Social-democratii au votat ca Lia Olguta Vasilescu sa fie propusa pentru Ministerul Dezvoltarii, iar Mircea Draghici pentru portofoliul Transporturilor, potrivit unor surse politice.

UPDATE Sedinta la PSD dupa refuzul presedintelui Iohannis de numire a unor ministri. Olguta Vasilescu, propusa la Dezvoltare, iar Mircea Draghici la Transporturi (surse)

Liderii PSD s-au reunit marti seara intr-o sedinta a Biroului Politic National al PSD, la care a participat si premierul Viorica Dancila, dupa refuzul presedintelui Klaus Iohannis de a o numi pe Lia Olguta Vasilescu la Ministerul Transporturilor si pe Ilan Laufer la Ministerul Dezvoltarii. Social-democratii au votat ca Lia Olguta Vasilescu sa fie propusa pentru Ministerul Dezvoltarii, iar Mircea Draghici pentru portofoliul Transporturilor, au spus surse politice pentru HotNews.

Planul PSD dupa refuzul lui Iohannis de a-i accepta pe Laufer si Vasilescu in Guvern

PSD analizeaza posibilitatea de a sesiza Curtea Constitutionala pe un conflict juridic de natura constitutionala, a declarat, marti, deputatul PSD Eugen Nicolicea, vicepresedinte al Camerei.

Ce pregateste PSD dupa refuzul lui Iohannis: Putem inversa sa propunem pe Olguta la Dezvoltare si Ilan la Transporturi

Noul secretar general al PSD, Codrin Stefanescu, propune o strategie inedita pentru a replica dupa ce Klaus Iohannis a refuzat prin remaniere guvernamentala numirea Olgutei Vasilescu in fruntea Ministerului.

Reactie dura din PSD, dupa ce Klaus Iohannis i-a refuzat pe Vasilescu si Laufer

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, ca nu accepta numirea Olgutei Vasilescu la Ministerul Transporturilor si pe cea a lui Ilan Laufer la Ministerul Dezvoltarii. Secretarul general al PSD, Codrin.

Prima REACTIE a PSD dupa ce Iohannis i-a dat dat SAH MAT lui Dragnea: Sa refuzi doi ministri... Olguta Vasilescu si Ilan Laufer, OUT din Guvern!

PSD reactioneaza prompt dupa lovitura dura data de Klaus Iohannis lui Liviu Dragnea. Presedintele a refuzat sa accepte doua dintre cele opt propuneri de noi ministri. Si anume: Olguta Vasilescu la Ministeru.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2347 seconds )