Libnet.ro
UNICEF

21:17

Sedinta sub tensiune a conducerii PSD: Alti trei parlamentari vor pleca la partidul lui Victor Ponta (surse)

Hotnews Hotnews,
 Sedinta sub tensiune a conducerii PSD: Alti trei parlamentari vor pleca la partidul lui Victor Ponta (surse)

Alti trei parlamentari PSD urmeaza sa paraseasca partidul si sa se inscrie in formatiunea lui Victor Ponta, au declarat pentru HotNews. ro surse social-democrate. Informatia vine cu putin timp inaintea sedintei comitetului executiv central, convocat luni, de la ora 14,00. UPDATE 14:08 La reuniunea CEX-ului, care tocmai a inceput, participa si ministrul Justitiei, Tudorel Toader, consilierul premierului, Darius Valcov, Toni Grebla si ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici. UPDATE 14:06 La sedinta au fost convocati toti deputatii si senatorii PSD, un fapt neobisnuit, in conditiile in care la astfel de reuniuni participa in mod normal liderii din teritoriu si conducerea centrala. continuă pe Hotnews

LIVETEXT Sedinta sub tensiune a conducerii PSD: Alti trei parlamentari vor pleca la partidul lui Victor Ponta (surse)

Alti trei parlamentari PSD urmeaza sa paraseasca partidul si sa se inscrie in formatiunea lui Victor Ponta, au declarat pentru HotNews. ro surse social-democrate. Informatia a venit cu putin timp inaintea sedintei comitetului executiv central, convocat luni, de la ora 14,00. -----------------------------------15:48 Dragnea a facut apel la parlamentarii PSD sa stranga randurile si sa fie prezenti la fiecare sedinta de plen pana la finalul sesiunii parlamentare. 15:41 Ministrul Muncii, Marius Budai: Avem o majoritate clara in Parlament contrar tuturor celor ce se intampla si se discuta public15:36 S-a terminat sedinta cu parlamentarii, continua reuniunea CEx15:11 Contre in sedinta, intre Oprisan si Tudose si Ciolacu. Oprisan i-a reprosat lui Tudose ca e in dragoste cu presedintele Iohannis14:08 La reuniunea CEX-ului, care tocmai a inceput, participa si Tudorel Toader, Darius Valcov, Toni Grebla si Eugen Teodorovici.

Sedinta sub tensiune a conducerii PSD: Dragnea le-a vorbit liderilor locali despre nfiintarea unui fond de 10 miliarde de euro pentru investitii si infrastructura / Alti trei parlamentari vor pleca la partidul lui Victor Ponta (surse)

Alti trei parlamentari PSD urmeaza sa paraseasca partidul si sa se inscrie in formatiunea lui Victor Ponta, au declarat pentru HotNews. ro surse social-democrate. Informatia a venit cu putin timp inaintea sedintei comitetului executiv central, convocat luni, de la ora 14:00. -----------------------------------17:15 Viorica Dancila anunta o OUG vizand codurile penale, mai exact articolele care au fost declarate constitutionale de CCR17:05 Mircea Draghici a propus in CEX adoptarea unei ordonante de urgenta pe Codul de procedura penala in privinta articolelor declarate neconstitutionale 17:00 Sedinta CEX s-a incheiat16:52 Liviu Dragnea le-a vorbit liderilor locali despre infiintarea unui fond de 10 miliarde de euro pentru investitii si infrastructura la care acestia vor avea acces, au declarat pentru HotNews. ro surse social-democrate. 30 Primarul din Lehliu Gara este succesorul Gabrielei Firea la conducerea organizatiei judetene Ilfov a PSD, potrivit deciziei luate luni in Comitetul Executiv National al PSD. 15:48 Dragnea a facut apel la parlamentarii PSD sa stranga randurile si sa fie prezenti la fiecare sedinta de plen pana la finalul sesiunii parlamentare. 15:41 Ministrul Muncii, Marius Budai: Avem o majoritate clara in Parlament contrar tuturor celor ce se intampla si se discuta public.

LIVETEXT Sedinta sub tensiune a conducerii PSD: Dragnea le-a vorbit liderilor locali despre nfiintarea unui fond de 10 miliarde de euro pentru investitii si infrastructura / Alti trei parlamentari vor pleca la partidul lui Victor Ponta (surse)

Alti trei parlamentari PSD urmeaza sa paraseasca partidul si sa se inscrie in formatiunea lui Victor Ponta, au declarat pentru HotNews. ro surse social-democrate. Informatia a venit cu putin timp inaintea sedintei comitetului executiv central, convocat luni, de la ora 14,00. -----------------------------------16:52 Liviu Dragnea le-a vorbit liderilor locali despre infiintarea unui fond de 10 miliarde de euro pentru investitii si infrastructura la care acestia vor avea acces, au declarat pentru HotNews. ro surse social-democrate. 15:48 Dragnea a facut apel la parlamentarii PSD sa stranga randurile si sa fie prezenti la fiecare sedinta de plen pana la finalul sesiunii parlamentare. 15:41 Ministrul Muncii, Marius Budai: Avem o majoritate clara in Parlament contrar tuturor celor ce se intampla si se discuta public.

Cum a reusit Dragnea sa-si securizeze din nou pozitia de lider al PSD: Fond de 10 milarde de euro pentru investitii si infrastructura si ordonanta de urgenta pentru modificarea Codurilor Penale - doua decizii cruciale luate n sedinta CEX

Liviu Dragnea a reusit din nou sa-i linisteasca pe liderii locali si pe parlamentari. in sedinta Comitetului Executiv, Dragnea a promis bani, a impartit functii si a temperat avantul celor care cereau amnistie si gratiere. Astfel, Dragnea a anuntat ca Guvernul va aloca pentru investitii si infrastructura un fond de 10 miliarde de euro si i-a asigurat pe parlamentari ca in urmatoarea perioada PSD va racola deputati din randul partidelor din Opozitie. in ceea ce priveste problema amnistiei si gratierii, liderul PSD i-a calmat pe liderii locali anuntand ca Guvernul va da OUG pe Codurile Penale . Toate masurile au fost anuntate in contextul in care PSD a pierdut doar intr-o luna sapte parlamentari si alti trei deputati urmau sa-si anunte plecarea saptamana aceasta. De asemenea, in ultima perioada, liderii locali faceau presiuni puternice pentru emiterea unei ordonante de urgenta privind amnistia si gratierea.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2281 seconds )