Libnet.ro
UNICEF

11:45

Turcan, dupa ce deputatii au eliminat pensiile speciale: E de asteptat ca magistratii sa sesizeze CCR, sa-si apere un drept Guvernul poate corecta ce scoate Parlamentul gresit (VIDEO)

B1 B1,
Turcan, dupa ce deputatii au eliminat pensiile speciale: E de asteptat ca magistratii sa sesizeze CCR, sa-si apere un drept Guvernul poate corecta ce scoate Parlamentul gresit (VIDEO)

E oarecum de asteptat ca magistratii sa sesizeze Curtea Constitutionala si sa-si apere un drept care are in spate deja o decizie a CCR, a sustinut Raluca Turcan, dupa ce Camera Deputatilor a adoptat un. continuă pe B1

Barna: Modalitatea in care s-au eliminat pensiile speciale lasa niste semne de indoiala asupra eficientei acestui demers

Presedintele USR, Dan Barna, spune ca este un pas inainte in ceea ce inseamna desfiintarea pensiilor speciale, dupa ce Camera Deputatilor a votat marti, desfiintarea acestora, precizand insa ca modalitatea in care s-a intamplat acest lucru lasa semne de indoiala asupra eficientei acestui demers.

Pensiile speciale, blestemul lui Ludovic Orban. Ce i-a spus o femeie, la Iasi

Conform datelor centralizate de Casa Nationala de Pensii Publice, numarul de beneficiari de pensii de serviciu era, la finele lunii decembrie 2019, de 9. 359 persoane, in crestere cu 1,9% plus 175 de persoane) fata de perioada similara din 2018. Pensiile speciale, blestemul lui Ludovic Orban Un numar de 3. 878 de persoane, erau beneficiari ai Legii .

PSD, lovitura dura pentru PNL: Cine a propus si votat pensiile speciale? Partidul National Liberal

PSD publica, pe pagina oficiala de Facebook, istoricul legilor prin care s-au acordat pensiile speciale.

Violeta Alexandru: Trei sferturi din pensiile speciale sunt platite de stat. Grafic: cat sunt pensiile de rand si cat iau parlamentarii

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, si-a exprimat marti speranta ca parlamentarii vor vota pentru eliminarea pensiilor speciale, cu atat mai mult cu cat trei sferturi din valoarea lor este platita din banii tuturor romanilor si doar un sfert pe baza contributivitatii specialilor.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )