Libnet.ro
UNICEF

19:17

Decizii importante in PNL. Liberalii voteaza astazi sustinerea presedintelui Iohannis pentru un nou mandat si pe Ludovic Orban - premier

Adevărul Adevărul,
Decizii importante in PNL. Liberalii voteaza astazi sustinerea presedintelui Iohannis pentru un nou mandat si pe Ludovic Orban - premier

Consiliul National al PNL a decis sa voteze astazi sustinerea presedintelui Klaus Iohannis de catre PNL pentru un nou mandat la viitoarele alegeri prezidentiale, precum si desemnarea lui Ludovic Orban pentru postul de premier daca liberalii vor castiga alegerile parlamentare. continuă pe Adevărul

Conducerea PNL voteaza astazi sustinerea presedintelui Iohannis pentru un nou mandat si pe Orban - premier

Consiliul National al PNL a decis sa voteze astazi sustinerea presedintelui Klaus Iohannis de catre PNL pentru un nou mandat la viitoarele alegeri prezidentiale, precum si desemnarea lui Ludovic Orban pentru postul de premier daca liberalii vor castiga alegerile parlamentare.

Ziua marilor decizii la PNL

Consiliul National al PNL a decis sa voteze astazi sustinerea presedintelui Klaus Iohannis de catre .

E oficial. PNL il sustine pe Klaus Iohannis pentru un nou mandat de presedinte. Ludovic Orban va fi premierul PNL

Consiliul National al PNL a decis sa voteze astazi sustinerea presedintelui Klaus Iohannis de catre PNL pentru un nou mandat la viitoarele alegeri prezidentiale, precum si desemnarea lui Ludovic Orban pentru postul de premier daca liberalii vor castiga alegerile parlamentare.

Klaus Iohannis presedinte iar Ludovic Orban premier

ACTUALIZARE 13:40 Florin Roman: Nu putem accepta la nesfarsit ca doar unii sa traga, iar restul sa traiasca de pe munca lor. Vicepresedintele PNL Florin Roman le-a spus, liberalilor reuniti in Consiliul National, ca nu se va mai accepta ca doar unii sa traga, iar restul sa traiasca de pe munca lor, ci toti trebuie sa se bata pentru fiecare vot in fiecare colt al Romaniei. ------ * ACTUALIZARE 13:20 Turcan: Nu exista alta varianta pentru a prelua guvernarea in Romania decat PNL Prim-vicepresedintele PNL Raluca Turcan a declarat, in cadrul Consiliului National al partidului, ca PNL este gata sa guverneze Romania, afirmand ca liberalii sunt singura formatiune politica care poate schimba destinul Romaniei si ca USR si PMP nu au oameni care sa asigure o decizie politica solida. ------ * ACTUALIZARE 13:00 Consiliul National al PNL voteaza astazi sustinerea presedintelui Iohannis pentru un nou mandat si pe Ludovic Orban pentru functia de premier ------ Consiliul National al PNL si Biroul Politic National al partidului se vor intruni astazi, la Palatul Parlamentului, pe ordinea de zi figurand si stabilirea unor criterii de evaluare a filialelor teritoriale ale liberalilor.

Klaus Iohannis, presedinte, iar Ludovic Orban, premier

ACTUALIZARE 16:00 Orban: PNL trebuie sa vina cu un guvern suplu, de 14-15 ministere PNL trebuie sa vina cu un guvern suplu, european, de 14, maximum 15 ministere, a declarat liderul liberalilor, Ludovic Orban. ------- * ACTUALIZARE 15:00 Consiliul National al PNL: Orban - validat propunerea de premier al liberalilor, Iohannis - candidat prezidential Consiliul National al PNL a validat, propunerea ca liderul liberalilor, Ludovic Orban, sa fie propus de partid pentru functia de prim-ministru iar Klaus Iohannis, candidat la functia de presedinte al Romaniei pentru alegerile din 2019. Pentru propunerea de prim-ministru al PNL a candidat si Viorel Catarama. ------- * ACTUALIZARE 14:30 Flutur: PNL, daca este responsabil, trebuie sa raspunda la niste provocari ------- * ACTUALIZARE 14:05 PNL anunta depunerea, in aceasta sesiune parlamentara, a unei motiuni de cenzura impotriva Guvernului -------- * ACTUALIZARE 13:40 Florin Roman: Nu putem accepta la nesfarsit ca doar unii sa traga, iar restul sa traiasca de pe munca lor. ------ * ACTUALIZARE 13:20 Turcan: Nu exista alta varianta pentru a prelua guvernarea in Romania decat PNL ------ * ACTUALIZARE 13:00 Consiliul National al PNL voteaza astazi sustinerea presedintelui Iohannis pentru un nou mandat si pe Ludovic Orban pentru functia de premier ------ Consiliul National al PNL si Biroul Politic National al partidului se vor intruni astazi, la Palatul Parlamentului, pe ordinea de zi figurand si stabilirea unor criterii de evaluare a filialelor teritoriale ale liberalilor.

PNL voteaza sustinerea presedintelui Iohannis pentru un nou mandat. Ludovic Orban vrea functia de premier

Liberalii isi stabilesc strategia de deschidere catre societate, intr-o reuniune a Consiliului National al PNL, la Palatul Parlamentului. Consiliul National al PNL a decis sa voteze duminica sustinerea.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2269 seconds )