Libnet.ro
UNICEF

01:05

Gratiela Gavrilescu, mesaj pentru PSD. Cine ar trebui sa intre in cursa pentru Cotroceni

Antena3 Antena3,
Gratiela Gavrilescu, mesaj pentru PSD. Cine ar trebui sa intre in cursa pentru Cotroceni

Ministrul mediului, Gratiela Gavrilescu, afirma ca liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, are cel mai bun profil de presedinte al Romaniei, dar sustine ca inca este devreme sa se vorbeasca despre desemnarea. continuă pe Antena3

Gratiela Gavrilescu, despre Programul Rabla. Cu cat s-a suplimentat bugetul

Ministrul Mediului, Gratiela Gavrilescu, a prezentat, joi, la Punctul de intalnire, principalele noutati pe care le aduce noul Program Rabla. in prima parte a anului, cand am alocat bugetul, am aprobat suma.

Gratiela Gavrilescu: O noua taxa auto, la inceputul anului 2019

Ministrul Mediului, Gratie Gavrilescu a declarat, joi, la Punctul de intalnire, ca o noua taxa auto va intra in vigoare la inceputul anului 2019. Nu se va tine cont doar de norma de poluare. Specialistii.

Primarul Mihai Chirica, dat afara din PSD, mesaj pentru Gabriela Firea: Orice cedare din partea ei este egala cu moartea politica

Primarul Iasiului, Mihai Chirica, intervine in conflictul dintre primarul Capitalei Gabriela Firea si liderul PSD Liviu Dragnea. Edilul din Iasi, dat afara din PSD, sustine ca nu mai exista cale de.

Adrian Nastase, mesaj dur pentru PSD: Resursele umane ale partidului, sursa crizei de incredere

Resursele umane ale PSD reprezinta sursa crizei de incredere, iar pentru electoratul PSD absenta unui candidat propriu in alegerile prezidentiale de anul viitor inseamna, la acest moment, o veritabila criza a.

Donald Trump, mesaj pentru Kim Jong Un: Vom reusi impreuna!

Presedintele american Donald Trump i-a multumit joi liderului nord-coreean Kim Jong Un pentru incredere, declarandu-se convins ca impreuna vor putea duce la bun sfarsit negocierile privind denuclearizarea.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )