Libnet.ro
UNICEF

10:45

Monica Macovei: Tudorel Toader nu ar trebui sa se implice in procedura de selectie a celor 3 procurori pe care Romania ii va propune pentru desemnarea Procurorului European

Hotnews Hotnews,
 Monica Macovei: Tudorel Toader nu ar trebui sa se implice in procedura de selectie a celor 3 procurori pe care Romania ii va propune pentru desemnarea Procurorului European

Tudorel Toader nu ar trebui sa se implice in procedura de selectie a celor 3 procurori pe care Romania ii va propune pentru desemnarea Procurorului European, deoarece a facut deja o alegere clara: de partea hotilor, nu a justitiei, afirma europarlamentarul Monica Macovei, fost ministru al Justitiei. Solutia este ca Procurorul General sa faca selectia si sa propuna CSM, pentru audiere, candidatii, adauga Monica Macovei. continuă pe Hotnews

Victor Ponta, atac dur la Monica Macovei: Merge la Bruxelles pentru bani, pentru interese personale

Victor Ponta a reactionat dur dupa ce Monica Macovei si-a anuntat demisia dinAlianta Conservatorilor si Reformistilor Europeni ACRE) dupa ce a cerut explicatii privind invitarea fostului prim-ministru.

Monica Macovei a demisionat din Alianta Conservatorilor si Reformistilor Europeni. Ce rol joaca Ponta in decizia luata

Europarlamentarul Monica Macovei a anuntat, printr-un comunicat de presa, ca a demisionat din Alianta Conservatorilor si Reformistilor Europeni ACRE), precizand ca a luat aceasta decizie dupa ce a cerut explicatii privind invitarea fostului prim-ministru Victor Ponta ca vorbitor la summitul Aliantei din 22 martie, de la Bruxelles.

Monica Macovei demisioneaza din Alianta Conservatorilor si Reformistilor Europeni dupa ce Victor Ponta a fost invitat la o conferinta a partidului

Europarlamentarul Monica Macovei a demisionat din Alianta Conservatorilor si Reformistilor Europeni ACRE), potrivit unui comunicat de presa. Macovei a demisionat dupa ce a cerut explicatii privind invitarea fostului prim-ministru Victor Ponta ca vorbitor la summitul Aliantei din 22 martie 2018, la Bruxelles.

Demisie neasteptata la Bruxelles! Monica Macovei paraseste Alianta Conservatorilor si Reformistilor Europeni

Europarlamentarul Monica Macovei a demisionat din Alianta Conservatorilor si Reformistilor Europeni ACRE). Decizia a fost luata dupa ce a cerut explicatii privind invitarea fostului prim-ministru Victor Ponta ca.

DEMISIE SOC la Bruxelles! MOTIVUL ULUITOR pentru care Monica Macovei a decis sa paraseasca Alianta Conservatorilor si Reformistilor Europeni!

Demisie soc la Bruxelles! Europarlamentarul Monica Macovei a demisionat din Alianta Conservatorilor si Reformistilor Europeni ACRE). Macovei a luat aceasta decizie dupa ce a cerut explicatii privind.

Demisie la Bruxelles! Monica Macovei paraseste Alianta Conservatorilor si Reformistilor Europeni

Europarlamentarul Monica Macovei a demisionat din Alianta Conservatorilor si Reformistilor Europeni .

RAZBOIUL declaratiilor dupa bilantul Ministerului Public: Cum raspunde TUDOREL TOADER criticilor lui KLAUS IOHANNIS

Razboiul declaratiilor dintre Klaus Iohannis si Tudorel Toader continua. Ministrul Justitiei ii da replica sefului statului, dupa ce acesta a atras atentia, la bilantul pe 2017 al Ministerului Public, ca.

Tudorel Toader: Procurorul European va fi propus de catre ministrul Justitiei

Tudorel Toader, ministrul justitiei, a propus ca el sa fie cel care ii numeste pe procurorii ce vor face parte Parchetul European, potrivit unui proiect de lege privind instituirea acestei institutii. Nici o alta institutie nu va avea vreun rol in aceasta desemnare.

Tudorel Toader vrea SUPER-PUTERI: Ministrul Justitiei cere ca el sa faca propunerea Romaniei pentru functiile de procuror european

Tudorel Toader vrea sa aiba super-puteri. Ministrul Justitiei vrea ca el sa faca propunerile din partea Romaniei pentru functiile de procuror european. Potrivit unui proiect de lege privind instituirea.

Tudorel Toader, raspuns la interventia presedintelui Iohannis

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, ii raspunde presedintelui Klaus Iohannis in legatura cu activit.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )