Libnet.ro
UNICEF

16:31

Conditiile de detentie din penitenciarele din Romania contravin Conventiei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Conditiile de detentie din penitenciarele din Romania contravin Conventiei

ACTUALIZARE 11:22 Conditiile de detentie din penitenciarele din Romania contravind Conventiei Europene pentru Drepturile Omului si arata o disfunctionalitate structurala care necesita adoptarea de masuri generale de catre stat, a decis marti Curtea Europeana pentru Drepturile Omului. --------------- Curtea Europeana a Drepturilor Omului CEDO) este asteptata sa se pronunte, marti, in legatura cu decizia pilot referitoare la situatia din penitenciarele din Romania, ministrul Justitiei, Tudorel Toader, spunand ca spera intr-o hotarare echilibrata care sa inteleaga conditiile concrete din penitenciarele din tara noastra. continuă pe Ziarul Bursa

Conditiile de detentie din penitenciarele din Romania contravin Conventiei

ACTUALIZARE 12:33 Grindeanu, despre decizia CEDO: Sunt convins ca va veni in ritmul potrivit cu planul de masuri Premierul Sorin Grindeanu a declarat, marti, dupa decizia CEDO privind conditiile din penitenciarele din Romania, ca a avut deja o discutie cu ministrul Justitiei, Tudorel Toader, si ca este convins ca acesta va veni in ritmul potrivit cu planul de masuri pe care tara noastra trebuie sa le ia in termenul de sase luni stabilit de instanta europeana. Premierul a subliniat ca decizia CEDO demonstreaza ca problemele privind conditiile din penitanciarele din Romania nu sunt inventii. *ACTUALIZARE 11:22 --------------- Curtea Europeana a Drepturilor Omului CEDO) este asteptata sa se pronunte, marti, in legatura cu decizia pilot referitoare la situatia din penitenciarele din Romania, ministrul Justitiei, Tudorel Toader, spunand ca spera intr-o hotarare echilibrata care sa inteleaga conditiile concrete din penitenciarele din tara noastra.

Ultimatum de la CEDO: Conditiile de detentie din penitenciarele din Romania contravin Conventiei Europene pentru Drepturile Omului

Romania are la dispozitie sase luni pentru stabilirea unui calendar care sa duca la rezolvarea situatiei din inchisori, potrivit Curtii Europene pentru Drepturile Omului CEDO). Instanta a stabilit marti ca supraaglomerarea din inchisori si conditiile de detentie contravin Conventiei Europene pentru Drepturile Omului, motiv pentru care este nevoie de un plan de redresare.

CEDO: Romania are sase luni la dispozitie pentru a veni cu un plan pentru rezolvarea situatiei din inchisori

Conditiile de detentie din penitenciarele din Romania contravin Conventiei Europene pentru Drepturile Omului si arata o disfunctionalitate structurala care necesita adoptarea de masuri generale de catre.

Romania a incalcat articolul din Conventia Europeana pentru Drepturile Omului, care interzice tratamentele inumane

Conditiile de detentie din penitenciarele din Romania contravin Conventiei Europene pentru Drepturile Omului si arata o disfunctionalitate structurala care necesita adoptarea de masuri generale de catre stat, a decis, marti, Curtea Europeana pentru.

CEDO este asteptata sa se pronunte marti in legatura cu decizia pilot referitoare la situatia din penitenciarele din Romania

Curtea Europeana a Drepturilor Omului CEDO) este asteptata sa se pronunte, marti, in legatura cu decizia pilot referitoare la situatia din penitenciarele din Romania, ministrul Justitiei, Tudorel Toader, spunand ca spera intr-o hotarare echilibrata care sa inteleaga conditiile concrete din penitenciarele din tara noastra, potrivit news. ro.

CEDO este asteptata sa se pronunte astazi in legatura cu decizia referitoare la situatia din penitenciarele din tara noastra

Curtea Europeana a Drepturilor Omului CEDO) este asteptata sa se pronunte, marti, in legatura cu decizia pilot referitoare la situatia din penitenciarele din Romania, ministrul Justitiei, Tudorel Toader, spunand ca spera intr-o hotarare echilibrata care sa inteleaga conditiile concrete din penitenciarele din tara noastra.

CEDO va lua, marti, o decizie pilot privind conditiile sistemului de detentie din Romania

Curtea Europeana pentru Drepturile Omului va prezenta, marti, o procedura pilot privind conditiile din sistemul de detentie din Romania, urmand sa se stabileasca calendarul pe care statul roman trebuie sa il respecte pentru a remedia problemele sesizate.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )