Libnet.ro
UNICEF

14:00

LOVITURA momentului! TUDOREL TOADER a facut anuntul NEASTEPTAT: Hotarare de Guvern surpriza, pusa in dezbatere publica

B1 B1,
LOVITURA momentului! TUDOREL TOADER a facut anuntul NEASTEPTAT: Hotarare de Guvern surpriza, pusa in dezbatere publica

Ministerul Justitiei a pus in dezbatere publica un proiect de hotarare de Guvern privind achizitia studiilor de fezabilitate destinate construirii unor noi locuri de detentie in penitenciare. Potrivit. continuă pe B1

Tudorel Toader, declaratii in scandalul momentului: Nu exista ordonanta pentru amnistie

Tudorel Toader, ministrul Justitiei, a facut, luni, noi declaratii despre evaluarea procurorului general al Romaniei. Voi face evaluarea, in maxim 30 de zile voi prezenta public rezultatele. Voi face o radiogr.

Tudorel Toader, declaratii in scandalul momentului: Evalurea procurorului general nu a venit din senin

Tudorel Toader, ministrul Justitiei, a facut, luni, noi declaratii despre evaluarea procurorului general al Romaniei. Voi face evaluarea, in maxim 30 de zile voi prezenta public rezultatele. Voi face o radiogr.

Tudorel Toader sustine la ora 18.00 o conferinta de presa in care ii va raspunde lui Augustin Lazar cu privire la protocoalele incheiate cu SRI

Ministrul Justitiei Tudorel Toader a anuntat, pentru astazi la ora 18. 00, o conferinta de presa in care ii va raspunde lui Augustin Lazar in scandalul protocoalelor incheiate cu SRI. Procurorul general Augustin Lazar a afirmat, ieri, ca Toader stia din luna martie despre protocolul incheiat intre Ministerul Public si SRI. Reactia lui Lazar a venit ca urmare a anuntului facut de ministru cu privire la evaluarea sefului Parchetului General.

Cristi Danilet publica protocoale de colaborare semnate de Tudorel Toader ca ministru si rector / Sunt legale, dar nu pot spune ca sunt firesti...

Cristi Danilet publica pe blogul sau protocoale de colaborare semnate de Tudorel Toader ca ministru si rector. Mai jos sunt doua protocoale semnate de domnul profesor universitar dr. Toader Tudorel si un altul pe care il impune sa fie respectat de catre judecatori, in statul de drept numit Romania. Eu spun ca ar cam fi legale. Dar nu pot spune ca ar fi firesti. , scrie Danilet.

Tudorel Toader ii raspunde lui Augustin Lazar: Va fi revocat procurorul general? (VIDEO)

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat ca marti va oferi un raspuns acuzatiilor facute de procurorul general Augustin Lazar. La sosirea la Ministerul Justitiei, Tudorel Toader a precizat ca va sustine.

Augustin Lazar demasca manipularea lui Tudorel Toader

Conflictul dintre Tudorel Toader si Augustin Lazar, intensificat dupa decizia ministrului justitiei de a demara evaluarea activitatii manageriale a procurorului general, a ajuns, ieri, la faza declaratiilor. La prima ora a diminetii, ministrul de resort a tinut sa precizeze ca nu are nimic personal cu Augustin Lazar, dar ca protocoalele semnate de acesta cu Serviciul Roman de Informatii sunt nefiresti. Tudorel Toader a declarat: Decizia de demarare a procedurii de evaluare a procurorului general nu a venit nici din senin, nici circumstantial. Am observat de-a lungul timpului cum Ministerul Public s-a indepartat treptat, treptat de la rolul constitutional. Eu am observat cum activitatea Ministerului Public s-a indepartat progresiv de la rolul de garantare a drepturilor si libertatilor omului. ) Sunt nefiresti aceste protocoale. Avem o Constitutie, avem legile, Codul de procedura penala, avem stiinta de carte. Este suficient sa le interpretam, sa le aplicam corect.

Augustin Lazar iese la atac: Tudorel Toader a mintit pe Facebook. Documentele nu mint! (VIDEO)

Razboi deschis intre procurorul general Augustin Lazar si ministrul Justitiei, Tudorel Toader! Dupa ce Tudorel Toader a declansat procedura de evaluarea a activitatii manageriale a procurorului general aducand.

Ce spune ministrul Justitiei, Tudorel Toader, despre protocoalele semnate de el

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a precizat joi pe Facebook ca protocoalele aparute in spatiul public si care au fost semnate de el au ca tema educatia juridica in scoli, nu infaptuirea justitiei.

Scrisoare publica de sprijin a procurorul general Augustin Lazar semnata de 200 de magistrati: Solicitare expresa adresata lui Tudorel Toader

Magistratii se solidarizeaza cu procurorul general Augustin Lazar in fata criticilor aduse de Tudorel Toader care a si declansat procedura de evaluare a activitatii acestuia, procedura care foarte posibil se va.

Tudorel Toader: Toate protocoalele trebuie scoase la lumina

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, si-a exprimat, joi, speranta ca Inspectia Judiciara IJ) va desecretiza protocolul pe care l-a incheiat cu Serviciul Roman de Informatii SRI). Referindu-se la.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2427 seconds )