Libnet.ro
UNICEF

10:15

Orban (PNL): Tariceanu este PIZONIERUL PSD. Cheia de la locul de detentie este tinuta de Dragnea

B1 B1,
Orban (PNL): Tariceanu este PIZONIERUL PSD. Cheia de la locul de detentie este tinuta de Dragnea

PNL acuza PSD ca tine la sertar cererea DNA in cazul Tariceanu, dupa ce Biroul permanent al Senatului a respins, luni, solicitarea liberalilor de a dezbate in plen cererea procurorilor. continuă pe B1

PNL acuza PSD ca tine la sertar cererea DNA n cazul Tariceanu. Orban: Cheia de la locul de detentie n care se gaseste Tariceanu este tinuta de Dragnea

Biroul permanent al Senatului a respins solicitarea PNL de a dezbate in plenul de luni al forului legislativ cererea DNA de incepere a urmaririi penale in cazul lui Calin Popescu Tariceanu.

Ludovic Orban: Liberalii au avertizat ca bugetul este unul mincinos, bazat pe date false. Dragnea si Tariceanu au preferat sa plece in concedii, unul la soare, altul la schi (VIDEO)

PNL a salutat decizia lui Klaus Iohannis de a ataca la Curtea Constitutionala Legea bugetului de stat pe 2019. Presedintele partidului, Ludovic Orban, a amintit ca liberalii au atras de mai multe ori atentia.

Orban (PNL): Rezultatul alegerilor de duminica va decide in ce directie merge Republica Moldova. Batalia este inegala si seamana cu confruntarea dintre David si Goliat

Ludovic Orban, presedintele PNL, a explicat ca rezultatul alegerilor parlamentare din Republica Moldova, care vor avea loc duminica, va decide directia in care merge statul de peste Prut. Liderul liberal.

ORBAN: PNL saluta decizia presedintelui de a ataca legea bugetului de stat

PNL saluta decizia presedintelui Klaus Iohannis de a ataca la Curtea Constitutionala legea bugetului de stat si considera ca este un demers legitim si perfect fundamentat.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2304 seconds )