Libnet.ro
UNICEF

05:00

Puscariile devin, din nou, academii

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Puscariile devin, din nou, academii

Numeroase modificari aduse legilor justitiei par sa fie facute cu dedicatie pentru anumite persoane care se afla sub urmarire penala sau in stare de cercetare penala, precum si pentru unele persoane aflate in regim de detentie sau care se preconizeaza ca se vor afla in curand dincolo de gratii. continuă pe Ziarul Bursa

Kovesi, verificata din nou de Inspectia Juridica: Nou control la DNA

Inspectia Judiciara a descins din nou la sediul DNA unde demareaza un nou control. Acesta vine la doar o saptamana de la ultima verificare si va viza achitarile din ultimii doi ani. Controlul de saptamana.

Iohannis, SFIDAT din nou de Dancila: Si eu ce fac acum / Nu m-ati intrebat inainte, domnule presedinte (STENOGRAMA)

Klaus Iohannis este din nou sfidat de Viorica Dancila, dupa episodul de la Simfonia lalelelor, cand premierul nu i-a raspuns la telefon. De aceasta data, presedintele ar fi sunat-o pe Dancila sa o cheme la.

Comisia parlamentara de ancheta privind arhiva SIPA se ntruneste din nou astazi; judecatorul Cristi Danilet, printre cei chemati la audieri

Comisia parlamentara de ancheta privind arhiva SIPA, care a fost infiintata in septembrie 2017 de catre Parlament si care s-a reactivat la jumatatea lunii martie, dupa o lunga perioada de pauza, se reuneste din nou marti, iar printre cei chemati la audieri se numara judecatorul Cristi Danilet, fost membru in comisiile de inventariere, si Valentin Ignuta, presedintele comisiei de inventariere, informeaza news. ro.

Carmen Bruma, din nou campioana la maraton. Iata cum a primit-o fiul ei!

Carmen Bruma a castigat din nou locul 1 la o competitie de tip maraton. Vedeta a participat la echipe mixt in cadrul Bucharest International 10k. Iata cum a fost primita de fiul ei, Vlad, dupa incheierea competitiei.

GAY STORY: Florinel Marin se IUBESTE DIN NOU cu batranul Philip Clements, in timp ce iubitul spaniol e plecat in delegatie!

Cine crede ca relatiile intre gay sunt simple se insala! Florin Marin, tanarul de 25 de ani ajuns in atentia presei tabloide din Romania si Marea Britanie datorita relatiei cu un fost preot anglican in.

Klaus Iohannis, din nou pe bicicleta. Unde a fost surprins seful statului (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis si-a facut un obicei din a mergee pe bicicleta. Dupa ce luni s-a plimbat prin Herastrau, miercuri acesta s-a deplasat de la resedinta oficiala, Vila Lac 2, pana la Cotroceni pe.

Ramzan Kadyrov, liderul Ceceniei, apara din nou poligamia: Allah ne autorizeaza sa avem patru femei

Liderul Ceceniei, Ramzan Kadyrov, a aparat inca o data, marti, poligamia, interzisa in Rusia, adaugand ca aceasta practica nu a disparut niciodata din tara sa, chiar si in epoca URSS, scrie AFP.

MUZICA POPULARA, din nou in STARE DE SOC! Radu Ille a ajuns la URGENTE! Medicii au fost SOCATI: Functioneaza doar un rinichi

Clipe de cosmar pentru interpretul de muzica populara Radu Ille! Acesta a ajuns de urgenta la spital in urma cu cateva zile. Radu Ille a ajuns la spital din cauza unei dureri care nu ii permitea sa.

Ceferistii au protestat din nou la Ministerul Transporturilor si la Guvern. Sindicalistii spun ca ar putea urma greva generala, daca cererile nu vor fi solutionate

Peste 2. 000 de sindicalisti din sectorul feroviar au protestat luni in fata Ministerului Transporturilor si au mers apoi la Guvern, principalele solicitari fiind adoptarea statutului personalului feroviar, salarii decente si investitii in infrastructura si material rulant. Liderii sindicali au precizat ca, in cazul in care nu le sunt solutionate cererile, in principal cea privind statutul personalului feroviar, vor declansa o greva de avertisment, iar apoi greva generala. Ei spun ca acest lucru s-ar putea intampla in cel mult doua luni, scrie Agerpres.

Piata neagra creste din nou

Conform comunicatului de presa remis catre Redactie, piata neagra a tigaretelor a crescut in martie la 17,2% din totalul consumului cu 1,6% mai mult decat in ianuarie 2018). in primele trei luni ale anului, media comertului ilicit este de 16,4%, cu 0,7 puncte procentuale. mai mare comparativ cu perioada similara din 2017.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2358 seconds )