Libnet.ro
UNICEF

15:30

Sorin Rosca Stanescu: Am predat istoria civilizatiei in inchisoare

Antena3 Antena3,
Sorin Rosca Stanescu: Am predat istoria civilizatiei in inchisoare

Sorin Rosca Stanescu a declarat, la iesirea din penitenciarul Jilava, ca in cele aproape noua luni de detentie a citit mult si a predat detinutilor istoria civilizatiei, iar in viitor intentioneaza sa. continuă pe Antena3

Sorin Rosca Stanescu, ELIBERAT CONDITIONAT. Ce a declarat la iesirea de la Penitenciarul Jilava

Sorin Rosca Stanescu a executat aproape noua luni din pedeapsa de doi ani si patru luni de inchisoare primita in dosarul Rompetrol.

Sorin Rosca Stanescu, ELIBERAT din inchisoare dupa ce a executat opt luni din pedeapsa

Fostul senator liberal Sorin Rosca Stanescu a fost eliberat din penitenciar, joi, la decizia Tribunalului Ilfov, dupa ce a executat aproape opt luni din pedeapsa de doi ani si patru luni de inchisoare primita in.

Sorin Rosca Stanescu ar putea fi eliberat conditionat datorita cartilor pe care le-a scris in inchisoare. Cererea se va judeca joi la Tribunalul Ilfov

Fostul senator Sorin Rosca Stanescu ar putea fi eliberat conditionat datorita cartilor pe care le-a scris in inchisoare, cererea de eliberare conditionata fiind judecata joi la Tribunalul Ilfov, informeaza.

Sorin Rosca Stanescu, eliberat conditionat dupa ce a executat opt luni din pedeapsa

Fostul senator Sorin Rosca Stanescu a fost eliberat din inchisoare. Asta dupa ce magistratii Tribunalului Ilfov au respins contestatia procurorilor impotriva deciziei prin care acesta fusese eliberat conditionat. Acesta a executat opt luni din cei doi ani si patru luni de inchisoare primiti in dosarul Rompetrol.

Sorin Rosca Stanescu, eliberat conditionat dupa ce a executat aproape noua luni din pedeapsa

Tribunalul Ilfov a decis definitiv, astazi, eliberarea conditionata a lui Sorin Rosca Stanescu, dupa ce a executat aproape noua luni din pedeapsa de doi ani si patru luni de inchisoare primita in dosarul Rompetrol, fostul senator urmand sa plece din.

Sorin Rosca Stanescu, eliberat conditionat din penitenciar

Judecatorii de la Tribunalul Ilfov au decis, astazi, eliberarea din penitenciar a lui Sorin Rosca Stanescu, care primise o pedeapsa de 2 ani si 4 luni de inchisoare, in dosarul Rompetrol, precizeaza mai multe surse din presa.

Judecatorii au motivat decizia prin care fostul senator Sorin Rosca Stanescu ar putea fi eliberat conditionat: A publicat 3 lucrari stiintifice

Judecatoria Sectorului 4 a admis cererea de eliberare conditionata din inchisoare a fostului senator Sorin Rosca Stanescu, condamnat la doi ani si patru luni in dosarul Rompetrol. in decizia privind motivarea.

Sorin Rosca Stanescu a fost eliberat conditionat: in spatele gratiilor exista un numar alarmant de mare de oameni nevinovati

Sorin Rosca Stanescu va fi eliberat conditionat, dupa opt luni de detentie, potrivit deciziei definitive luate joi de Tribunalul Ilfov, informeaza B1 TV. Anterior Judecatoria Sectorului 4 a admis cererea de.

Sorin Rosca Stanescu, inainte de a aflat verdictul judecatorilor: Libertatea este conditionata de propria constiinta. Omul ca individ este atat de liber, cat vrea sa fie. Si atat de neliber, cat accepta sa fie

Omul ca individ este atat de liber, cat vrea sa fie. Si atat de neliber, cat accepta sa fie, este de parere Sorin Rosca Stanescu. Fostul senator ar putea fi eliberat conditionat, joi, datorita.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2589 seconds )