Libnet.ro
UNICEF

20:30

Tudorel Toader: Ma intreb, oare de ce autoritatile din Danemarca prefera atitudinile critice la adresa Romaniei, in loc sa ne adreseze solicitarea in scris, astfel cum am tot convenit

Adevărul Adevărul,
Tudorel Toader: Ma intreb, oare de ce autoritatile din Danemarca prefera atitudinile critice la adresa Romaniei, in loc sa ne adreseze solicitarea in scris, astfel cum am tot convenit

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, sustine, intr-un mesaj postat pe Facebook, ca autoritatile romane au avut numeroase intrevederi cu cele din Danemarca pe tema conditiilor din penitenciare si s-a convenit ca Romania sa garanteze in scris conditiile corespunzatoare de detentie pentru cei care ar urma sa fie extradati. Toader afirma ca s-a convenit ca autoritatile din Danemarca sa solicite in scris acest lucru. continuă pe Adevărul

Tudorel Toader: De ce autoritatile din Danemarca prefera atitudinile critice la adresa Romaniei, in loc sa ne adreseze solicitarea in scris?

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat ca, joi, in cadrul Consiliului JAI, il va intreba pe omologul sau din Danemarca de ce autoritatile din aceasta tara prefera atitudinile.

Tudorel Toader: Ma intreb de ce autoritatile din Danemarca prefera atitudinile critice la adresa Romaniei, in loc sa ne adreseze solicitarea in scris

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, sustine, intr-un mesaj postat pe Facebook, ca autoritatile romane au avut numeroase intrevederi cu cele din Danemarca pe tema conditiilor din penitenciare si s-a convenit ca Romania sa garanteze in scris conditiile corespunzatoare de detentie pentru cei care ar urma sa fie extradati. Toader afirma ca s-a convenit ca autoritatile din Danemarca sa solicite in scris acest lucru.

Tudorel Toader: De ce autoritatile din Danemarca prefera atitudinile critice la adresa Romaniei, in loc sa ne adreseze solicitarea in scris?

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat, pe pagina sa de socializare ca joi, in cadrul Consiliului JAI, il va intreba pe omologul sau din Danemarca de ce autoritatile din aceasta tara prefera atitudinile critice la adresa Romaniei, in loc sa solicite in scris, asa cum s-a convenit, un angajament al autoritatilor romane privind asigurarea unor conditii corespunzatoare in penitenciare, informeazaAgerpres.

SURSE Negocieri dure PSD- ALDE: Dragnea i-a cerut lui Tariceanu sa si-l asume pe Tudorel Toader la ministerul justitiei/ Ce sanse sunt sa fie pastrat si ce vor pesedistii de la partenerii de Coalitie

Liderii PSD si ALDE negociaza dur inainte de ziua de vineri cand ar urma sa se decida cum va arata cabinetul Dancila, au declarat pentru HotNews. ro surse politice. Potrivit acestora, Liviu Dragnea i-ar fi cerut lui Calin Popescu Tariceanu sa si-l asume pe Tudorel Toader la ministerul justitiei, in conditiile in care tot mai multe voci din PSD sunt impotriva pastrarii acestuia in viitorul guvern. Mai multi politicieni din cele doua partide au declarat pentru HotNews. ro ca sansele lui Tudorel Toader de a fi pastrat sunt in acest moment de 50-50.

Tudorel Toader, replica USTURATOARE pentru premierul danez. Ce ii transmite ministrul Justitiei

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, reactioneaza dur dupa ce premierul Danemarcei, Lars Lokke Rasmussen, a cerut miercuri, in Adunarea Parlamentara a Consiliului Europei, accelerarea procedurilor pentru.

Tudorel Toader s-a intalnit cu reprezentantii Bancii Mondiale pentru proiectul Cartierul pentru Justitie

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, s-a intalnit, astazi, cu reprezentanti ai Bancii Mondiale cu care a discutat pasii necesari pentru realizarea proiectului Cartierul pentru Justitie, se arata intr-un comunicat al Ministerului Justitiei.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2628 seconds )