Libnet.ro
UNICEF

21:45

Alegerile pentru Primaria Deva, castigate de PNL. Cine are de castigat din razboiul Ponta - PSD

Antena3 Antena3,
Alegerile pentru Primaria Deva, castigate de PNL. Cine are de castigat din razboiul Ponta - PSD

Deranjul provocat de Victor Ponta prin sustinerea pe care ar fi acordat-o pentru un candidat la alegerile pentru Primaria Deva. Se speculeaza ca sustinerea lui Ponta a fost atat de valoroasa,. continuă pe Antena3

Ludovic Orban anunta victoria liberalului Florin Oancea la alegerile pentru Primaria din Deva: Victorie imensa pentru PNL

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a anuntat, duminica seara, ca Florin Oancea, candidatul partidului pentru Primaria Devei, a castigat alegerile locale din acest oras. Este sigur. Liberalul Florin Oancea a castigat primaria Devei. Victorie imensa a PNL si un mare castig pentru deveni, a scris Ludovic Orban pe Facebook.

PSD a pierdut alegerile locale din Deva in fata PNL

Candidatul PNL pentru primaria Deva, Florin Nicolae Oancea, ar fi castigat alegerile locale partiale de duminica in fata candidatului PSD, transmite ziarul Hunedoara Mea, citand un exit-poll realizat de liberali. Candidatul PSD a pierdut alegerile in ciuda faptului ca in ultima saptamana de campanie a fost sustinut de Liviu Dragnea, Mihai Tudose si Raed Arafat, cu totii veniti in Deva pentru a sprijini candidatul social-democrat.

PSD a pierdut alegerile locale din Deva in fata PNL - exit-poll citat de presa locala

Candidatul PNL pentru primaria Deva, Florin Nicolae Oancea, ar fi castigat alegerile locale partiale de duminica in fata candidatului PSD, transmite ziarul Hunedoara Mea, citand un exit-poll realizat de liberali.

Gabriela Firea si Raed Arafat n-au mizat pe cine trebuia. Penelistul Florin Oancea (fost ALDE) a castigat alegerile la Primaria Deva, impotriva pesedistului Petru Marginean (fost PNL)

Candidatul PNL la Primaria Deva, Florin Oancea, a castigat alegerile locale partiale de duminica, invingandu-l la scor pe candidatul PSD, fost penelist, Petru Marginean, potrivit numaratorii paralele a liberalilor .

UPDATE PSD a pierdut alegerile locale din Deva in fata PNL

Candidatul PNL la functia de primar al municipiului Deva, Florin Oancea, a castigat alegerile partiale desfasurate duminica, potrivit numaratorii paralele efectuate de liberali, scrie Agerpres. La Deva sunt 46 de sectii de votare, iar dupa numararea voturilor din 32 de sectii, candidatul PNL a obtinut 6. 999 de voturi 30,27%), locul al doilea fiind ocupat de candidatul PSD, Petru Marginean, cu 3. 864 voturi 17,54%).

Candidatul PNL la Primaria Deva a castigat alegerile, conform numaratorii paralele

Candidatul PNL la Primaria Deva, Florin Oancea, a castigat alegerile partiale de ieri, potrivit numaratorii paralele a liberalilor.

Alegeri anticipate: PNL a castigat primaria Deva

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a anuntat, duminica seara, ca Florin Oancea, candidatul partidului pentru Primaria Devei, a castigat alegerile locale din acest oras. Este sigur. Liberalul Florin.

ALEGERI PARTIALE. Candidatul PNL a castigat Primaria Deva. Dragnea si Tudose, batuti de Orban si Ponta

PNL a castigat Primaria Deva, desi Liviu Dragnea, Mihai Tudose, Gabriela Firea si Raed Arafat i-au facut campanie candidatului social-democrat. PNL a atras un candidat din ALDE, iar Victor Ponta a avut propriul candidat, rupand voturile PSD.

Florin Oancea (PNL), care a castigat primaria Deva, a fost exmatriculat din facultate in 2006, dupa ce a trimis soferul sa dea examen in locul lui / Tema examenului - coruptia si modalitati de combatere

Florin Oancea, candidatul PNL care a castigat primaria municipiului Deva, a fost exmatriculat de la facultate, in 2006, dupa ce si-a trimis soferul in locul lui sa dea un examen care avea ca tema coruptia si modalitati de combatere ale acestui fenomen, dupa cum arata atunci presa locala.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )