Libnet.ro
UNICEF

13:45

Candidatul PNL la Primaria Deva a castigat alegerile, conform numaratorii paralele

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Candidatul PNL la Primaria Deva a castigat alegerile, conform numaratorii paralele

Candidatul PNL la Primaria Deva, Florin Oancea, a castigat alegerile partiale de ieri, potrivit numaratorii paralele a liberalilor. continuă pe Ziarul Bursa

Florin Oancea (PNL), care a castigat primaria Deva, a fost exmatriculat din facultate in 2006, dupa ce a trimis soferul sa dea examen in locul lui / Tema examenului - coruptia si modalitati de combatere

Florin Oancea, candidatul PNL care a castigat primaria municipiului Deva, a fost exmatriculat de la facultate, in 2006, dupa ce si-a trimis soferul in locul lui sa dea un examen care avea ca tema coruptia si modalitati de combatere ale acestui fenomen, dupa cum arata atunci presa locala.

Gabriela Firea si Raed Arafat n-au mizat pe cine trebuia. Penelistul Florin Oancea (fost ALDE) a castigat alegerile la Primaria Deva, impotriva pesedistului Petru Marginean (fost PNL)

Candidatul PNL la Primaria Deva, Florin Oancea, a castigat alegerile locale partiale de duminica, invingandu-l la scor pe candidatul PSD, fost penelist, Petru Marginean, potrivit numaratorii paralele a liberalilor .

Alegeri anticipate: PNL a castigat primaria Deva

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a anuntat, duminica seara, ca Florin Oancea, candidatul partidului pentru Primaria Devei, a castigat alegerile locale din acest oras. Este sigur. Liberalul Florin.

ALEGERI PARTIALE. Candidatul PNL a castigat Primaria Deva. Dragnea si Tudose, batuti de Orban si Ponta

PNL a castigat Primaria Deva, desi Liviu Dragnea, Mihai Tudose, Gabriela Firea si Raed Arafat i-au facut campanie candidatului social-democrat. PNL a atras un candidat din ALDE, iar Victor Ponta a avut propriul candidat, rupand voturile PSD.

Alegerile pentru Primaria Deva, castigate de PNL. Cine are de castigat din razboiul Ponta - PSD

Deranjul provocat de Victor Ponta prin sustinerea pe care ar fi acordat-o pentru un candidat la alegerile pentru Primaria Deva. Se speculeaza ca sustinerea lui Ponta a fost atat de valoroasa,.

Florin Oancea, noul primar PNL din Deva, exmatriculat din facultate, pentru ca si-ar fi trimis soferul la un examen in locul sau

Locuitorii din Deva au votat duminica, iar conform rezultatelor neoficiale, castigator este Florin Oancea. Acesta a mai ocupat aceasa functie in trecut, insa este mai cunoscut pentru faptul ca si-a trimis soferul sa dea un examen in locul sau.

Cine este Florin Oancea, noul primar al Devei. Candidatul PNL a primit de doua ori mai multe voturi ca rivalul din PSD

Peste 22. 000 de locuitori ai Devei au votat, duminica, la alegerile partiale pentru functia de primar, iar potrivit rezultatelor neoficiale, Florin Oancea, candidatul Prtidului National Liberal, a devenit primar.

Cine este Florin Oancea, noul primar al Devei. Candidatul PNL a primit de doua ori mai multe voturi decat rivalul din PSD

Peste 22. 000 de locuitori ai Devei au votat, duminica, la alegerile partiale pentru functia de primar, iar potrivit rezultatelor neoficiale, Florin Oancea, candidatul Partidului National Liberal, a devenit primar.

Florin Florea a castigat alegerile la Checea: Lectie aspra pentru PSD la Checea! PNL castiga detasat!

Duminica au avut loc alegeri locale si in comuna Checea din judetul Timis. Florin Daniel Florea, fost viceprimar, a castigat in fata a doi candidati.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2124 seconds )