Libnet.ro
UNICEF

13:15

Hunedoara: Organizatia judeteana PSD il sustine 'neconditionat' pe Liviu Dragnea la conducerea partidului

Hotnews Hotnews,
 Hunedoara: Organizatia judeteana PSD il sustine

Organizatia judeteana Hunedoara a Partidului Social Democrat il sustine neconditionat pe Liviu Dragnea la conducerea partidului, potrivit unei rezolutii adoptate, in unanimitate, sambata, la Deva, de catre cei 400 de delegati prezenti la Conferinta judeteana a PSD, relateaza Agerpres. continuă pe Hotnews

PSD Brasov il va sustine pe Liviu Dragnea la congresul de saptamana viitoare

Organizatia judeteana a PSD Brasov, a adoptat, in unanimitate, intr-o conferinta extraordinara a filialei, o rezolutie de acordare a unui mandat de incredere si sustinere a presedintelui PSD, Liviu Dragnea, la Congresul Extraordinar al formatiunii de saptamana viitoare, transmite Agerpres.

Organizatia PSD Dolj il va sustine pe Liviu Dragnea la Congresul de saptamana viitoare

Cei 175 de delegati ai PSD Dolj vor sustine, la Congresul extraordinar al partidului din 10 martie, mentinerea in functia de presedinte al formatiunii a lui Liviu Dragnea, iar pentru functia de presedinte executiv propun si sustin candidatura lui Marian Neacsu, actual secretar general al Partidului Social Democrat, informeaza Agerpres.

PSD Botosani a adoptat rezolutii de sustinere a lui Liviu Dragnea si a Guvernului Dancila la congres

Organizatia judeteana Botosani a PSD a adoptat, sambata, doua rezolutii in baza carora va sustine la Congresul Extraordinar al PSD din 10 martie actuala conducere a partidului, dar si programul de guvernare si actualul guvern, anunta Agerpres.

Ecaterina Andronescu, despre Congresul PSD: Ar fi pagubos si pentru partid si pentru Liviu Dragnea

Ecaterina Andronescu, senator PSD, a vorbit despre Congresul PSD. Aceasta a declarat ca in opinia sa ar fi pagubos inclusiv pentru Liviu Dragnea sa ii elimine din conducerea PSD pe cei care sunt incomozi, si care.

PSD Constanta a adoptat o rezolutie de sustinere a lui Liviu Dragnea

Social-democratii constanteni au adoptat, in cadrul Conferintei Judetene Extraordinare, o rezolutie prin care isi reafirma sprijinul total pentru presedintele PSD, Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea: Nu a existat in ultimii ani nicio actiune a mea impotriva sistemului judiciar

Presedintele Camerei Deputatilor, liderul PSD Liviu Dragnea, a declarat joi, dupa intalnirea pe care a avut-o cu prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, ca nu a existat vreo actiune a sa, a partidului sau a guvernului PSD impotriva sistemului judiciar, sau care sa stirbeasca independenta justitiei.

Liviu Dragnea da petrecere langa celebra vila SRI. Care este motivul

Liderul PSD, Liviu Dragnea, face petrecere chiar langa celebra vila SRI. Evenimentul este dedicat doamnelor si domnisoarelor din PSD cu ocazia zilei de 1 martie. Petrecerea va incepe in jurul orei 17:00.

Liviu Dragnea, reactie in scandalul din Justitie

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a vorbit, miercuri, despre cererea de revocare a sefei DNA, Laura Codruta Kovesi. Liviu Dragnea nu exclude o contestatie la CCR, in cazul in care presedintele Klaus Iohannis nu.

Ce spune Liviu Dragnea despre intalnirea cu prim-vicepresedintele Comisiei Europene. Nu exista nicio raca intre Parlament si sistemul judiciar

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca a discutat cu prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, despre legile justitiei, despre ridicarea MCV, dar si despre modificarea Codurilor Penale din Romania. Mai mult, liderul social-democrat a subliniat ca nu exista nicio raca intre Parlament si sistemul judiciar, chiar daca ar exista aceasta perceptie.

Liviu Dragnea a dezvaluit ce a discutat cu Frans Timmermans: I-am spus ca din partea noastra...

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi, dupa intalnirea cu prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, ca a discutat cu acesta despre legile justitiei, despre ridicarea MCV, precum si.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2123 seconds )