Libnet.ro
UNICEF

15:30

Ludovic Orban anunta victoria liberalului Florin Oancea la alegerile pentru Primaria din Deva: Victorie imensa pentru PNL

Hotnews Hotnews,
 Ludovic Orban anunta victoria liberalului Florin Oancea la alegerile pentru Primaria din Deva: Victorie imensa pentru PNL

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a anuntat, duminica seara, ca Florin Oancea, candidatul partidului pentru Primaria Devei, a castigat alegerile locale din acest oras. Este sigur. Liberalul Florin Oancea a castigat primaria Devei. Victorie imensa a PNL si un mare castig pentru deveni, a scris Ludovic Orban pe Facebook. continuă pe Hotnews

Gabriela Firea si Raed Arafat n-au mizat pe cine trebuia. Penelistul Florin Oancea (fost ALDE) a castigat alegerile la Primaria Deva, impotriva pesedistului Petru Marginean (fost PNL)

Candidatul PNL la Primaria Deva, Florin Oancea, a castigat alegerile locale partiale de duminica, invingandu-l la scor pe candidatul PSD, fost penelist, Petru Marginean, potrivit numaratorii paralele a liberalilor .

Cine este Florin Oancea, noul primar al Devei. Candidatul PNL a primit de doua ori mai multe voturi ca rivalul din PSD

Peste 22. 000 de locuitori ai Devei au votat, duminica, la alegerile partiale pentru functia de primar, iar potrivit rezultatelor neoficiale, Florin Oancea, candidatul Prtidului National Liberal, a devenit primar.

Cine este Florin Oancea, noul primar al Devei. Candidatul PNL a primit de doua ori mai multe voturi decat rivalul din PSD

Peste 22. 000 de locuitori ai Devei au votat, duminica, la alegerile partiale pentru functia de primar, iar potrivit rezultatelor neoficiale, Florin Oancea, candidatul Partidului National Liberal, a devenit primar.

Noul primar al Devei, celebru dupa un scandal bizar. Florin Oancea si-a pus soferul sa sustina un examen in locul lui

Florin Oancea este noul primar al Devei, in urma alegerilor locale partiale desfasurate duminica. Un scandal din anul 2006, in vremea in care era viceprimar, l-a urmarit ani in sir. Atunci si-a trimis soferul sa sustina un examen la facultate.

Surse. Ludovic Orban trece la executii in PNL: demite un lider liberal care a facut blat cu PSD

Presedintele liberalilor, Ludovic Orban, a anuntat in sedinta de luni a conducerii partidului, faptul ca il va demite pe Florin Alexe, presedintele PNL Sector 3, de la sefia organizatiei, motivul fiind apropierea acestuia PSD, potrivit unor surse politice. Pe scurt, Orban ia prima masura impotriva celor care fac blat cu partidul lui Liviu Dragnea .

Florin Oancea, noul primar PNL din Deva, exmatriculat din facultate, pentru ca si-ar fi trimis soferul la un examen in locul sau

Locuitorii din Deva au votat duminica, iar conform rezultatelor neoficiale, castigator este Florin Oancea. Acesta a mai ocupat aceasa functie in trecut, insa este mai cunoscut pentru faptul ca si-a trimis soferul sa dea un examen in locul sau.

Florin Oancea (PNL), care a castigat primaria Deva, a fost exmatriculat din facultate in 2006, dupa ce a trimis soferul sa dea examen in locul lui / Tema examenului - coruptia si modalitati de combatere

Florin Oancea, candidatul PNL care a castigat primaria municipiului Deva, a fost exmatriculat de la facultate, in 2006, dupa ce si-a trimis soferul in locul lui sa dea un examen care avea ca tema coruptia si modalitati de combatere ale acestui fenomen, dupa cum arata atunci presa locala.

Ludovic Orban, catre doua batranele din Teleorman: Am auzit ca sunt fete frumoase aici! (VIDEO)

Intr-un material video care radiografiaza alegerile locale partiale din Teleorman, liderul PNL, Ludovic Orban, apare in cateva ipostaze uluitoare. Dupa ce ii intreaba vessel pe.

Ludovic Orban: Obiectivul real al PSD este sa puna mana pe Justitie, sa nu mai fie deranjati de procurori

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, vineri, la Timisoara, ca este convins ca PSD are pregatite anumite amendamente la legile justitiei pe care le va introduce in camera decizionala pe ultima suta de metri, adica noaptea ca hotii. Orban spune ca obiectivul real al partidului de guvernamant este sa puna mana pe Justitie, sa nu mai fie deranjati de procurori, de judecatori, sa poata sa fure linistiti in continuare.

Ludovic Orban: Sunt solidar cu protestele de strada impotriva modificarilor PSD la legile justitiei. Am indemnat membrii si simpatizantii PNL sa participe la manifestatii

Presedintele PNL, Ludovic Orban, scrie duminica, pe pagina sa de Facebook, ca Sunt solidar cu protestele de strada anuntate impotriva modificarilor PSD la legile justitiei. Am indemnat membrii si simpatizantii PNL sa participe la aceste manifestatii si la orice actiune de protest impotriva PSD. Ne vom bate pentru a impiedica adoptarea oricarei modificari care sa permita controlul justitiei de catre PSD.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2481 seconds )