Libnet.ro
UNICEF

18:45

Noul primar de la Deva, acuzat ca si-a trimis soferul sa dea examen in locul lui. Tema examinarii: coruptia si combaterea acesteia

B1 B1,
Noul primar de la Deva, acuzat ca si-a trimis soferul sa dea examen in locul lui. Tema examinarii: coruptia si combaterea acesteia

Proaspat ales in functia de primar al municipiului Deva, Florin Oancea PNL) a fost luat imediat in vizor de presa, care, in urma unei postari pe contul sau de Facebook a. continuă pe B1

Florin Oancea (PNL), care a castigat primaria Deva, a fost exmatriculat din facultate in 2006, dupa ce a trimis soferul sa dea examen in locul lui / Tema examenului - coruptia si modalitati de combatere

Florin Oancea, candidatul PNL care a castigat primaria municipiului Deva, a fost exmatriculat de la facultate, in 2006, dupa ce si-a trimis soferul in locul lui sa dea un examen care avea ca tema coruptia si modalitati de combatere ale acestui fenomen, dupa cum arata atunci presa locala.

Florin Oancea, noul primar PNL din Deva, exmatriculat din facultate, pentru ca si-ar fi trimis soferul la un examen in locul sau

Locuitorii din Deva au votat duminica, iar conform rezultatelor neoficiale, castigator este Florin Oancea. Acesta a mai ocupat aceasa functie in trecut, insa este mai cunoscut pentru faptul ca si-a trimis soferul sa dea un examen in locul sau.

Noul primar al Devei, celebru dupa un scandal bizar. Florin Oancea si-a pus soferul sa sustina un examen in locul lui

Florin Oancea este noul primar al Devei, in urma alegerilor locale partiale desfasurate duminica. Un scandal din anul 2006, in vremea in care era viceprimar, l-a urmarit ani in sir. Atunci si-a trimis soferul sa sustina un examen la facultate.

Primitivism politic. Biroul lui Dorin Chirtoaca, eliberat pentru noul primar interimar, Silvia Radu FOTO

Noul primar interimar de Chisinau, Silvia Radu, va conduce Primaria chiar din biroul primarului suspendat Dorin Chirtoaca. in acest sens, a inceput eliberarea biroului de lucrurile personale.

Cine este Silvia Radu, noul primar interimar de Chisinau

Silvia Radu, noul primar interimar al municipiului Chisinau, numita in aceasta functie luni, 6 noiembrie, a devenit cunoscuta opiniei publice atat datorita activitatii sale indelungate de la Gas Natural Fenosa, unde a detinut timp de sapte ani functia de director al companiei, dar si datorita faptului ca a candidat la prezidentialele din 2016 din postura de candidat independent, luand 0. 37% din voturi.

Rezultate alegeri locale in Deva. Cine va fi noul primar. 22.000 de localnici au votat intre cei noua candidati

Duminica au avut loc alegeri locale partiale in municipiul Deva. Pana la inchiderea urnelor, circa 22. 000 de localnici s-au prezentat la sectiile de votare pentru a alege dintre cei noua candidati.

Rezultate alegeri locale in Deva. Cine este noul primar al Devei, dupa numararea voturilor, efectuata de partide

Duminica au avut loc alegeri locale partiale in municipiul Deva. Pana la inchiderea urnelor, circa 22. 000 de localnici s-au prezentat la sectiile de votare pentru a alege dintre cei noua candidati. Au fost prezentate primele rezultate.

Cine este Florin Oancea, noul primar al Devei. Candidatul PNL a primit de doua ori mai multe voturi ca rivalul din PSD

Peste 22. 000 de locuitori ai Devei au votat, duminica, la alegerile partiale pentru functia de primar, iar potrivit rezultatelor neoficiale, Florin Oancea, candidatul Prtidului National Liberal, a devenit primar.

Cine este Florin Oancea, noul primar al Devei. Candidatul PNL a primit de doua ori mai multe voturi decat rivalul din PSD

Peste 22. 000 de locuitori ai Devei au votat, duminica, la alegerile partiale pentru functia de primar, iar potrivit rezultatelor neoficiale, Florin Oancea, candidatul Partidului National Liberal, a devenit primar.

Silvia Radu, noul primar general interimar al Chisinaului. Nistor Grozavu s-a retras din aceasta functie VIDEO

Fostul director al companiei Gas Natural Fenosa, Silvia Radu, si consilierul municipal al PPEM Ruslan Codreanu au fost numiti luni, 6 noiembrie, in calitate de viceprimari ai municipiului Chisinau de catre primarul general interimar al Capitalei, Nistor Grozavu. Dupa ce a semnat dispozitiile respective, Grozavu a anuntat ca se retrage din functia de primar general interimar, aceasta fiind preluata de catre Silvia Radu.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )