Libnet.ro
UNICEF

01:05

PSD a pierdut alegerile locale din Deva in fata PNL

Hotnews Hotnews,
 PSD a pierdut alegerile locale din Deva in fata PNL

Candidatul PNL pentru primaria Deva, Florin Nicolae Oancea, ar fi castigat alegerile locale partiale de duminica in fata candidatului PSD, transmite ziarul Hunedoara Mea, citand un exit-poll realizat de liberali. Candidatul PSD a pierdut alegerile in ciuda faptului ca in ultima saptamana de campanie a fost sustinut de Liviu Dragnea, Mihai Tudose si Raed Arafat, cu totii veniti in Deva pentru a sprijini candidatul social-democrat. continuă pe Hotnews

PSD a pierdut alegerile locale din Deva in fata PNL - exit-poll citat de presa locala

Candidatul PNL pentru primaria Deva, Florin Nicolae Oancea, ar fi castigat alegerile locale partiale de duminica in fata candidatului PSD, transmite ziarul Hunedoara Mea, citand un exit-poll realizat de liberali.

UPDATE PSD a pierdut alegerile locale din Deva in fata PNL

Candidatul PNL la functia de primar al municipiului Deva, Florin Oancea, a castigat alegerile partiale desfasurate duminica, potrivit numaratorii paralele efectuate de liberali, scrie Agerpres. La Deva sunt 46 de sectii de votare, iar dupa numararea voturilor din 32 de sectii, candidatul PNL a obtinut 6. 999 de voturi 30,27%), locul al doilea fiind ocupat de candidatul PSD, Petru Marginean, cu 3. 864 voturi 17,54%).

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )