Libnet.ro
UNICEF

09:15

UPDATE PSD a pierdut alegerile locale din Deva in fata PNL

Hotnews Hotnews,
 UPDATE PSD a pierdut alegerile locale din Deva in fata PNL

Candidatul PNL la functia de primar al municipiului Deva, Florin Oancea, a castigat alegerile partiale desfasurate duminica, potrivit numaratorii paralele efectuate de liberali, scrie Agerpres. La Deva sunt 46 de sectii de votare, iar dupa numararea voturilor din 32 de sectii, candidatul PNL a obtinut 6. 999 de voturi 30,27%), locul al doilea fiind ocupat de candidatul PSD, Petru Marginean, cu 3. 864 voturi 17,54%). continuă pe Hotnews

PSD a pierdut alegerile locale din Deva in fata PNL

Candidatul PNL pentru primaria Deva, Florin Nicolae Oancea, ar fi castigat alegerile locale partiale de duminica in fata candidatului PSD, transmite ziarul Hunedoara Mea, citand un exit-poll realizat de liberali. Candidatul PSD a pierdut alegerile in ciuda faptului ca in ultima saptamana de campanie a fost sustinut de Liviu Dragnea, Mihai Tudose si Raed Arafat, cu totii veniti in Deva pentru a sprijini candidatul social-democrat.

PSD a pierdut alegerile locale din Deva in fata PNL - exit-poll citat de presa locala

Candidatul PNL pentru primaria Deva, Florin Nicolae Oancea, ar fi castigat alegerile locale partiale de duminica in fata candidatului PSD, transmite ziarul Hunedoara Mea, citand un exit-poll realizat de liberali.

Alegatorii din Deva si din alte 16 localitati, asteptati duminica la urne pentru alegerile partiale

Cetatenii cu drept de vot sunt asteptati sa isi exprime optiunea la alegerile locale partiale care se vor desfasura duminica in localitati din 13 judete. Campania electorala pentru alegerile locale partiale s-a incheiat sambata, la ora 7:00.

Acuzatii extrem de grave: Crime pentru a ascunde adevarul, dupa alegerile prezidentiale din 2009

Dezvaluire incendiara facuta de avocata Maria Vasii in emisiunea Editie Speciala de la Antena 3. Aceasta sustine ca au fost ucisi oameni dupa alegerile prezidentiale din 2009 ca sa nu se afle.

Alegeri anticipate: PNL a castigat primaria Deva

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a anuntat, duminica seara, ca Florin Oancea, candidatul partidului pentru Primaria Devei, a castigat alegerile locale din acest oras. Este sigur. Liberalul Florin.

Alegeri locale partiale in Deva. Locuitorii municipiului isi voteaza viitorul primar dintre cei noua candidati

Duminica vor avea loc alegeri locale in Deva, municipiul ramas fara primar dupa ce in luna aprilie Mircia Muntean a fost trimis in inchisoare. Devenii au de ales intre cei noua candidati.

UPDATE Spania: Fostul lider separatist Carles Puigdemont a spus ca este pregatit sa candideze la alegerile regionale din 21 decembrie. Pe numele sau a fost emis mandat european de arestare

Fostul lider al Cataloniei, Carles Puigdemont, care a parasit Spania si s-a adapostit in Belgia dupa ce guvernul sau a fost destituit dupa declararea unilaterala a independentei, spune ca este pregatit sa candideze la alegerilor regionale din 21 decembrie, relateaza Reuters. Un judecator spniol a emis un mandat european de arestare pe numele lui Puigdemont, dupa ce procurorii au cerut acest lucru.

Locuitorii din Deva si din alte 15 localitati isi vor alege duminica primarii

Locuitorii cu drept de vot din municipiul Deva si din alte 15 localitati sunt asteptati, duminica, la urne, pentru a-si alege noi primari, dupa ce acesta functie a ramas vacanta, relateaza News. ro. De asemenea, au loc alegeri partiale si pentru Consiliul Local al comunei Mereni, judetul Constanta.

Dragnea n-a inteles nimic din opozitia fata de masurile fiscale ale PSD: Nu exista niciun motiv ca acestea sa nu fie adoptate, Iohannis le sustine, companiile nu sunt bulversate

Liviu Dragnea nu a inteles nimic din discursul lui Klaus Iohannis. Presedintele a prezentat joi o analiza care demonstreaza ca masurile fiscal-bugetare pe care Guvernul PSD-ALDE intentioneaza sa le adopte.

Dragnea n-a inteles nimic din opozitia fata de masurile fiscale ale PSD: Nu exista niciun motiv ca acestea sa nu fie adoptate, Iohannis le sustine, companiile nu sunt bulversate (VIDEO)

Liviu Dragnea nu a inteles nimic din discursul lui Klaus Iohannis. Presedintele a prezentat joi o analiza care demonstreaza ca masurile fiscal-bugetare pe care Guvernul PSD-ALDE intentioneaza sa le adopte.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2007 seconds )