Libnet.ro
UNICEF

01:05

Curtea Constitutionala dezbate miercuri sesizarea presedintelui privind legea ANCOM. Este a doua sesizare a sefului statului, prima fiind respinsa

Adevărul Adevărul,
Curtea Constitutionala dezbate miercuri sesizarea presedintelui privind legea ANCOM. Este a doua sesizare a sefului statului, prima fiind respinsa

Curtea Constitutionala dezbate miercuri sesizarea presedintelui Klaus Iohannis asupra legii privind Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii ANCOM). Este a doua sesizare a sefului statului privind acest act normativ. Prima sesizare a fost transmisa in luna ianuarie, insa CCR a stabilit ca documentul este constitutional. continuă pe Adevărul

Va dezbate sesizarea presedintelui privind legea ANCOM

Curtea Constitutionala dezbate astazi sesizarea presedintelui Klaus Iohannis asupra legii privind Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii ANCOM), relateaza News. ro.

CCR dezbate sesizarea presedintelui privind legea ANCOM

Curtea Constitutionala dezbate astazi sesizarea presedintelui Klaus Iohannis asupra legii privind Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii ANCOM), relateaza News. ro.

Curtea Constitutionala a admis sesizarea presedintelui Iohannis privind legea care modifica numirea si demiterea conducerii Arbitrului telecom

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) a admis, miercuri, sesizarea presedintelui Klaus Iohannis in legatura cu prevederi care vizeaza procedura de numire si de demitere a conducerii ANCOM, informeaza Agerpres. Sesizarea se refera la Legea de aprobare a OUG 33/2017 pentru modificarea si completarea art. 11 din OUG 22/2009 privind infiintarea Autoritatii Nationale pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii. Seful statului a invocat faptul ca unele prevederi ale acestei legi care vizeaza procedura de numire si de demitere a conducerii ANCOM incalca dispozitii ale Constitutiei.

Sesizarea Curtii Supreme privind modificarile la Legea masurilor alternative de executare a pedepselor, admisa de Curtea Constitutionala

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) a admis, miercuri, sesizarea inaltei Curti de Casatie si Justitie in legatura cu modificarile aduse Legii privind executarea pedepselor si a masurilor privative de libertate, informeaza Agerpres.

Parchetul General va cere sesizarea CCR privind Codul penal. Lazar: Va fi greu sa lucram cu instrumente juridice mai vechi

Procurorul general Augustin Lazar a declarat, miercuri, dupa adoptarea proiectului privind Codul penal in Camera Deputatilor, ca Ministerul Public va analiza modificarile, va identifica ceea ce considera ca este neconstitutional si va sesiza institutiile care au competenta de a sesiza Curtea Constitutionala.

Opozitia anunta ca va contesta la Curtea Constitutionala modificarile Codului penal

Parlamentarii opozitiei au anuntat ca vor contesta la Curtea Constitutionala modificarile la Codul penal care au fost aprobate luni in comisia Iordache, informeaza Mediafax. Liberalii si cei de la USR ii.

Varsta de pensionare, schimbata OFICIAL: Curtea Constitutionala face anuntul care ii bulverseaza pe TOTI romanii

Pentru a nu se pune problema unei discriminari pe criterii de sex, Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) a decis ca femeile trebuie sa aiba dreptul sa continue activitatea pana la implinirea varstei.

CCR discuta sesizarea lui Iohannis n legatura cu legea privind ANCOM

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) discuta miercuri sesizarea presedintelui Klaus Iohannis in legatura cu prevederi care vizeaza procedura de numire si de demitere a conducerii ANCOM. Seful statului invoca faptul ca unele prevederi ale acestei legi care vizeaza procedura de numire si de demitere a conducerii ANCOM incalca dispozitii ale Constitutiei.

Curtea Constitutionala a admis partial sesizarea naltei Curti privind modificarile aduse Codului de procedura civila

Curtea Constitutionala a Romaniei a admis partial, miercuri, sesizarea inaltei Curti de Casatie si Justitie in legatura cu modificarile aduse Legii referitoare la Codul de procedura civila, anunta Agerpres.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )