Libnet.ro
UNICEF

11:30

Deputatul Iulian Iancu a facut infarct

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Deputatul Iulian Iancu a facut infarct

Iulian Iancu, presedintele Comisiei de industrii din Camera Deputatilor, unde se dezbate in aceste zile legea offshore, a fost spitalizat de urgenta, dupa ce a suferit un infarct, informeaza Realitatea TV. continuă pe Ziarul Bursa

Legea offshore face victime. Iulian Iancu, presedintele Comisiei de Industrii, a facut infarct

Iulian Iancu, presedintele Comisiei de industrii din Camera Deputatilor, unde se dezbate in aceste zile legea offshore, a fost spitalizat de urgenta, dupa ce a suferit un infarct, informeaza Realitatea TV. Iancu a avut zilele acestea mai multe discutii aprinse cu deputatul ALDE Varujan Vosganian pe legea offshore.

Iulian Iancu despre noua modificare a Legii offshore: Statul romn iese cstigator din aceasta batalie

Deputatul PSD Iulian Iancu, presedintele Comisiei de industrii a Camerei Deputatilor, sustine ca prin modificarea modului de impozitare a veniturilor suplimentare din Legea offshore, cele facute in Comisiile reunite, statul roman obtine mai multe avantaje decat inainte, mentionand care sunt acestea, potrivit Mediafax.

Deputatul PSD Iulian Iancu, seful comisiei de industrie din Camera Deputatilor, ar fi fost operat de urgenta din cauza unor probleme cu inima

Deputatul PSD Iulian Iancu, seful Comisiei de industrie din Camera Deputatilor, cel care conduce sedintele comisiilor in care se discuta Legea Offshore, ar fi fost ajuns de urgenta vineri dimineata la spital, unde a fost operat din cauza unor probleme cu inima, potrivit unor surse apropiate parlamentarului. Acum se afla in stare stabila. Iulian Iancu ar fi urmat ca in cursul zilei de vineri sa participe la o sedinta a Coalitiei pe tema legii offshore. Reamintim ca Legea a fost retrimisa in comisii de plenul Camerei Deputatilor, din cauza ca forma promovata chiar de Iulian Iancu nu a fost agreata nici de ALDE, nici de UDMR.

Iulian Iancu, discurs in Parlament despre legea offshore: Invesitorii nu vor sa dea un dolar in plus fata de redeventa/ De ce sa plece din tara cand au toate conditiile? Miza este de 13,5 miliarde de dolari (VIDEO)

Presedintele comisiei pentru industrii si servicii din Camera Deputatilor, Iulian Iancu, a facut un apel in plenul Parlamentului la dezbaterea privind legea offshore care alesii sa fie uniti privind acest.

Iulian Iancu, seful Comisiei de industrie din Camera Deputatilor, a suferit un preinfarct: El urma sa participe la sedinta pe tema legii offshore (VIDEO)

Deputatul PSD Iulian Iancu, seful Comisiei de industrie din Camera Deputatilor, a ajuns de urgenta la spital, vineri, dupa ce a suferit un preinfarct. Parlamentarul trebuia sa participe vineri la sedinta.

DOLIU in tiganie! Seful clanului interlop Duduianu a facut INFARCT, chiar inainte de a iesi din puscarie

Ion Duduianu, seful unuia din cele mai temute clanuri interlope din Romania, a murit luni seara la Spitalul Orasenesc din Gaesti. Acesta a facut infarct in spatele gratiilor. in ciuda eforturilor medicilor.

Caz socant la Ramnicu Valcea! Trupul unui batran care a facut infarct a stat ore in sir pe trotuar

Unbarbat, in varstade 78 de ani, din Ramnicu Valcea, a murit, dupa cei s-a facut rau pe strada. Barbatul a cazut pe trotuar, sub ochii trecatorilor, insaa stat mai multe ore in.

ştiri din Politica

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )