Libnet.ro
UNICEF

09:30

Legea offshore face victime. Iulian Iancu, presedintele Comisiei de Industrii, a facut infarct

Adevărul Adevărul,
Legea offshore face victime. Iulian Iancu, presedintele Comisiei de Industrii, a facut infarct

Iulian Iancu, presedintele Comisiei de industrii din Camera Deputatilor, unde se dezbate in aceste zile legea offshore, a fost spitalizat de urgenta, dupa ce a suferit un infarct, informeaza Realitatea TV. Iancu a avut zilele acestea mai multe discutii aprinse cu deputatul ALDE Varujan Vosganian pe legea offshore. continuă pe Adevărul

Deputatul PSD Iulian Iancu, seful comisiei de industrie din Camera Deputatilor, ar fi fost operat de urgenta din cauza unor probleme cu inima

Deputatul PSD Iulian Iancu, seful Comisiei de industrie din Camera Deputatilor, cel care conduce sedintele comisiilor in care se discuta Legea Offshore, ar fi fost ajuns de urgenta vineri dimineata la spital, unde a fost operat din cauza unor probleme cu inima, potrivit unor surse apropiate parlamentarului. Acum se afla in stare stabila. Iulian Iancu ar fi urmat ca in cursul zilei de vineri sa participe la o sedinta a Coalitiei pe tema legii offshore. Reamintim ca Legea a fost retrimisa in comisii de plenul Camerei Deputatilor, din cauza ca forma promovata chiar de Iulian Iancu nu a fost agreata nici de ALDE, nici de UDMR.

Iulian Iancu, seful Comisiei de industrie din Camera Deputatilor, a suferit un preinfarct: El urma sa participe la sedinta pe tema legii offshore (VIDEO)

Deputatul PSD Iulian Iancu, seful Comisiei de industrie din Camera Deputatilor, a ajuns de urgenta la spital, vineri, dupa ce a suferit un preinfarct. Parlamentarul trebuia sa participe vineri la sedinta.

Iulian Iancu despre noua modificare a Legii offshore: Statul romn iese cstigator din aceasta batalie

Deputatul PSD Iulian Iancu, presedintele Comisiei de industrii a Camerei Deputatilor, sustine ca prin modificarea modului de impozitare a veniturilor suplimentare din Legea offshore, cele facute in Comisiile reunite, statul roman obtine mai multe avantaje decat inainte, mentionand care sunt acestea, potrivit Mediafax.

Deputatul Iulian Iancu a facut infarct

Iulian Iancu, presedintele Comisiei de industrii din Camera Deputatilor, unde se dezbate in aceste zile legea offshore, a fost spitalizat de urgenta, dupa ce a suferit un infarct, informeaza Realitatea TV.

Legea offshore, o miza majora pentru stat

Presedintele USR, deputatul Dan Barna, a declarat, ieri, ca legea offshore reprezinta o miza majora si o oportunitate pentru Romania de a deveni un jucator pe piata de energie.

Iulian Iancu, discurs in Parlament despre legea offshore: Invesitorii nu vor sa dea un dolar in plus fata de redeventa/ De ce sa plece din tara cand au toate conditiile? Miza este de 13,5 miliarde de dolari (VIDEO)

Presedintele comisiei pentru industrii si servicii din Camera Deputatilor, Iulian Iancu, a facut un apel in plenul Parlamentului la dezbaterea privind legea offshore care alesii sa fie uniti privind acest.

LIVE TEXT Dezbateri aprinse n Camera Deputatilor pe legea offshore: Opozitia acuza ca soarta legii este decisa de un singur om, Liviu Dragnea/ Varujan Vosganian (ALDE) critica dur modul n care se discuta legea: ALDE nu participa la aceasta dezbatere care

Comisiile pentru industrii, pentru buget si cea pentru administratie de la Camera Deputatilor s-au reunit marti pentru dezbaterea Legii offshore. inca de la inceputul sedintei, deputatii din opozitie a acuzat PSD ca dezbaterile nu au loc intr-o maniera corecta si transparenta, mai ales in conditiile in care amendamente importante au ajuns in comisii cu foarte putin timp inainte de a fi discutate. Deputatii de la USR si PNL mai acuza ca soarta legii este decisa de un singur om: Liviu Dragnea. 30 Varujan Vosganian a parasit sala/ Discutiile continua fara cei de la ALDEUPDATE 16. 20 Discutii contradictorii intre Varujan Vosganian ALDE) si Iulian Iancu PSD). Varujan Vosganian ALDE) critica foarte dur modul in care se poarta aceste dezbateri, spune ca va cere in plen retrimiterea legii in comisiiUPDATE 16. 15 Iulian Iancu decide continuarea dezbaterilor pe articole, chiar daca este incalcat regulamentul/ USR spune ca va contesta la Curtea ConstitutionalaUPDATE 16. 00 Deputatii PNL parasesc sala invocand regulamentul care ar interzice desfasurarea dezbaterilor in comisii in paralel cu cele din plen, care se intruneste la ora 16. 00, fara o aprobare din partea Biroului Permanent. Aceasta aprobare, spun deputatii opozitiei, nu exista. 00 DE lipseste de la dezbateri. PSD isi asigura majoritatea cu UDMR/ Dupa doua ore de dezbateri au venit si parlamentari ALDE.

Disputa ntre ALDE si PSD, n Camera Deputatilor, pe legea offshore/ Varujan Vosganian a criticat dur modul n care se dezbate legea: ALDE nu participa la aceasta dezbatere care mie mi se pare o improvizatie

Comisiile pentru industrii, pentru buget si cea pentru administratie de la Camera Deputatilor s-au reunit marti pentru dezbaterea Legii offshore. inca de la inceputul sedintei, deputatii din opozitie a acuzat PSD ca dezbaterile nu au loc intr-o maniera corecta si transparenta, mai ales in conditiile in care amendamente importante au ajuns in comisii cu foarte putin timp inainte de a fi discutate. Deputatii de la USR si PNL au acuzat ca soarta legii este decisa de un singur om: Liviu Dragnea. Discutiile au durat sase ore si au foarte dure in anumite momente. Interesant este ca ALDE, partenerul de coalitie al PSD, a refuzat sa participe la dezbateri, iar la un moment dat a existat un schimb de replici, pe ton ridicat, intre Varujan Vosganian ALDE) si Iulian Iancu PSD). in cele din urma, PSD a reusit sa-si impuna amendamentele, avand sprijinul UDMR. Urmeaza miecuri votul in plen. Varujan Vosganian a anuntat ca va cere in plen retrimiterea legii in comisii. Vezi in text amendamentele PSD.

Dragnea face un pas n spate. Coalitia a decis reluarea dezbaterilor pe legea offshore

Liderii Coalitiei s-au intalnit din nou vineri pentru a discuta despre legea offshore, dar si despre ordonanta pe legile justitiei. Liviu Dragnea vrea sa ajunga la un acord cu Calin Popescu Tariceanu dupa defectiunea din Camera Deputatilor, cand legea offshore a fost retrimisa la comisii in urma nemultumirilor ALDE, dar si ale UDMR. Potrivit surselor Hotnews. ro liderii Coalitiei au decis ca dezbaterea legii off shore sa fie reluata in comisia de specialitate, dar intr-un mod diferit fata de a avut loc pana acum. Discutiile nu se vor purta doar intr-un cerc restrans si nu vor mai avea loc negocieri subterane ca pana acum, ci vor fi dezbateri la care vor participa toate grupurile parlamentare, fie de la putere, fie de la opozitie, iar companiile vor putea veni cu propriile analize financiare, care vor fi comparate cu cele ale institutiilor statului.

Liviu Dragnea, despre legea offshore: PSD isi va sustine in continuare pozitia

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat miercuri ca nu prea a inteles de ce nu s-a intrunit majoritatea pentru ca legea offshore sa fie votata in plenul forului legislativ, adaugand ca.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,248 seconds )