Libnet.ro
UNICEF

12:45

LIVEVIDEOAu nceput votul la motiunea de cenzura mpotriva Guvernului. Dancila: Am parcurs textul motiunii si sunt dezamagita. Mistificati realitatea / Din sala s-a strigat Demisia! Demisia!

Hotnews Hotnews,
 LIVEVIDEOAu nceput votul la motiunea de cenzura mpotriva Guvernului. Dancila: Am parcurs textul motiunii si sunt dezamagita. Mistificati realitatea / Din sala s-a strigat Demisia! Demisia!

Parlamentul dezbate motiunea de cenzura depusa de PNL impotriva Guvernului. Premierul a acuzat opozitia de dezinformare. Discursul Vioricai Dancila a fost intrerupt de mai multe ori de parlamentarii opozitiei care au scandat Demisia! Demisia!. Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu nu participa la dezbateri. ------------------UPDATE 17:41Dezbaterile s-au incheiat, anunta Gabriel Vlase. Urmeaza votul. UPDATE 17:37Viorica Dancila vine sa prezinte punctul de vedere al Guvernului. Opozitia striga din banci: Demisia! Demisia!. continuă pe Hotnews

LIVEVIDEOAu nceput dezbaterile la motiunea de cenzura mpotriva Guvernului Dancila. PNL: Adevaratul premier e Liviu Dragnea / Ponta anunta esecul motiunii: Orban a gresit la negocieri

Parlamentul dezbate motiunea de cenzura depusa de PNL impotriva Guvernului Dancila. Sedinta este condusa de Gabriel Vlase, propus de presedintele Iohannis la sefia SIE. Dezbaterile vor dura 79 de minute.

LIVEVIDEOAu nceput dezbaterile la motiunea de cenzura mpotriva Guvernului. Dancila: Am parcurs textul motiunii si sunt dezamagita. Mistificati realitatea / Din sala se striga Demisia! Demisia!

Parlamentul dezbate motiunea de cenzura depusa de PNL impotriva Guvernului. Premierul a acuzat opozitia de dezinformare. Discursul Vioricai Dancila a fost intrerupt de mai multe ori de parlamentarii opozitiei care au scandat Demisia! Demisia!. UPDATE 15:32Din sala se striga ironic Ura! Ura! de fiecare data cand Viorica Dancila prezinta realizarile Guvernului. UPDATE 15: 19Din sala se striga Demisia! Demisia!, in timpul discursului premierului DancilaUPDATE 14:21Victor Ponta anunta esecul demersului initiat de liberali. Esecul de azi la motiune se datoreaza domnului Orban care a gresit la negocieri, a declarat el.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )