Libnet.ro
UNICEF

07:00

Camera Deputatilor: Motiunea simpla impotriva ministrului Dezvoltarii, dezbatuta la o alta data. Ion Stefan nu a putut fi prezent din cauza starii de sanatate

Hotnews Hotnews,
 Camera Deputatilor: Motiunea simpla impotriva ministrului Dezvoltarii, dezbatuta la o alta data. Ion Stefan nu a putut fi prezent din cauza starii de sanatate

Motiunea simpla Guvernul PNL dupa Grinda se cunoaste!, impotriva ministrului Lucrarilor Publice, Dezvoltarii si Administratiei, a fost doar citita, marti, in plenul Camerei Deputatilor, urmand sa fie dezbatuta la o alta data, deoarece ministrul Ion Stefan nu a putut fi prezent in Parlament. continuă pe Hotnews

Motiunea simpla impotriva ministrului Muncii Violeta Alexandru, adoptata de Senat

Motiunea simpla impotriva ministrului Muncii Violeta Alexandru, intitulata Opriti-o pe doamna in negru de la Ministerul Somajului si Prabusirii Sociale, a fost adoptata azi de Senat, fiind a cincea motiune impotria unui ministru al Cabinetului Orban adoptata in actuala sesiune legislativa.

Senatul a adoptat motiunea simpla impotriva ministrului Muncii, Violeta Alexandru

Plenul Senatului a adoptat, marti, motiunea simpla initiata de PSD impotrivia ministrului Muncii, Violeta Alexandru, intitulata generic Opriti-o pe `Doamna in negru` de la Ministerul Somajului si.

Senatul dezbate o motiune simpla impotriva ministrului Muncii

Motiunea simpla initiata de social-democrati impotriva ministrului Muncii, Violeta Alexandru, intitulata Opriti-o pe Doamna in negru de la Ministerul Somajului si Prabusirii Sociale, va fi dezbatuta si votata, marti, in plenul Senatului, scrie Agerpres. Cei 60 de initiatori solicita demisia ministrului, pe motiv ca Ordonanta 302020 privind somajul tehnic si masurile legate de acordarea de ajutoare diverselor categorii vulnerabile a fost atat de prost scrisa, incat a fost nevoie de modificarea sa de sase ori.

LIVE VIDEO Motiune simpla impotriva ministrului Muncii. Violeta Alexandru: O motiune penibila, facuta de un consilier frustrat. PSD e falanga lui Vadim Tudor

Senatul dezbate azi de la ora 16. 00 motiunea simpla impotriva ministrului Muncii Violeta Alexandru, intitulataOpriti-o pe doamna in negru de la Ministerul Somajului si Prabusirii Sociale.

Motiunea simpla impotriva ministrului Muncii Violeta Alexandru, adoptata de Senat

Motiunea simpla impotriva ministrului Muncii Violeta Alexandru, intitulata Opriti-o pe doamna in negru de la Ministerul Somajului si Prabusirii Sociale, a fost adoptata marti de Senat.

Motiunea simpla Guvernul PNL dupa Grinda se cunoaste!, dezbatuta in plenul Camerei Deputatilor

Motiunea simpla Guvernul PNL dupa Grinda se cunoaste!, impotriva ministrului Lucrarilor Publice, Dezvoltarii si Administratiei, Ion Stefan, va fi dezbatuta marti, incepand cu ora 16,00, in plenul Camerei Deputatilor, potrivit Agerpres. Ministrul Stefan este acuzat, in motiunea simpla initiata de PSD, prin care i se cere demisia, de fals in acte publice, neanchetat inca de organele abilitate, din motive greu de inteles.

Dezbaterea motiunii simple, amanata din cauza absentei ministrului Dezvoltarii

Dezbaterea motiunii simple Guvernul PNL dupa Grinda se cunoaste in Camera Deputatilor a fost amanata azi din cauza absentei celui vizat, respectiv ministrul Dezvoltarii Ion Stefan, care a invocat probleme de sanatate.

Sedinta Camerei Deputatilor a fost oprita din cauza starii de sanatate a ministrului Dezvoltarii

Sedinta Camerei Deputatilor de marti a fost oprtita din cauza starii de sanatate a ministrului Dezvoltarii, Ion Stefan.

Ministrul Muncii a primit un val de critici si ironii, in plenul Parlamentului. Motiunea impotriva sa a trecut

Senatul Romaniei a adoptat, marti, motiunea simpla impotriva ministrului Muncii, Violeta Alexandru. Este cea de-a cincea motiune impotriva unui ministru al Cabinetului Ludovic Orban adoptata in aceasta sesiune legislativa. Violeta Alexandru, ministrul Muncii, a primit un val de critici si ironii, in plenul Parlamentului. Motiunea impotriva sa a fost adoptata Motiunea simpla impotriva ministrului Muncii, .

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )