Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cristian Tudor Popescu ataca PSD dupa ce social-democatii s-au luat la intrecere cu PNL privind cine abroga mai repede recursul compensatoriu

B1 B1,
Cristian Tudor Popescu ataca PSD dupa ce social-democatii s-au luat la intrecere cu PNL privind cine abroga mai repede recursul compensatoriu

PSD incearca sa castige capital de imagine. A pus in dezbatere rapida in Parlament propunerile de abrogare a recursului compensatoriu si anulare a pensiilor speciale. Totul, in contextul in care PNL a. continuă pe B1

Cristian Tudor Popescu, declaratie dupa ultimul mesaj a lui Dragnea: Nu va renunta niciodata la lupta pentru putere

Liviu Dragnea, nu renunta la ideea revenirii la putere, spune gazetarul Cristian Tudor Popescu. Acesta este scopul mesajului de 1 Decembrie transmis de Dragnea, pe Facebook, spune jurnalistul. E atat de simplu.

1 Decembrie. Cristian Tudor Popescu, mesaj socant: Eu nu-i iubesc pe acesti oameni si nu ma unesc cu ei!

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu si-a impartasit cateva ganduri legate de 1 Decembrie, Ziua Nationala a Romaniei, cand se sarbatoreste Marea Unire, si a tinut sa faca o distinctie intre ce.

Cristian Tudor Popescu, cugetari legate de Ziua Nationala

Cristian Tudor Popescu si-a impartasit la Digi24 cateva ganduri legate de 1 Decembrie, Ziua National.

Cine este si cum arata iubita lui Cristian Tudor Popescu - FOTO

Cristian Tudor Popescu, inginer de meserie, este comentator politic si sportiv. Putini, insa, sunt cei care stiu cine este si cum arata iubita lui. Analistul a divortat de patru ori, iar acum are o iubita.

CTP: Sa nu inlocuim unirea cu iubirea! Eu nu-i iubesc pe ACESTI OAMENI si nu ma unesc cu ei!

De Ziua Nationala a Romaniei, Cristian Tudor Popescu a explicat ce inseamna, de fapt, unirea despre care vorbim cu totii. Gazetarul a tinut sa precizeze ca, pentru el, unirea nu inseamna iubire si in niciun.

Adela Popescu arata FABULOS, dupa doua nasteri: Ce mananca ZILNIC pentru a se mentine slaba (GALERIE FOTO)

Adela Popescu ramane una dintre cele mai sexy vedete de la noi, chiar daca a nascutd e doua ori. Sotia lui Radu Valcan a revenit destul de repde la formele de dinainte de a ramane insarcinata, putand fi.

Prima sedinta la PSD dupa plecarea Vioricai Dancila. Pe agenda - sanctionarea lui Badalau - surse

Liderii social democrati se intalnesc, miercuri, in prima sedinta pentru a-i cere lui Niculae Badalau sa faca un pas in spate din conducerea PSD. Mai multi pesedisti au cerut public excluderea sau suspendarea liderului PSD Giurgiu dupa ce acesta a avut un nou derapaj si a facut o declaratie jignitoare la adresa romanilor din diaspora.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2308 seconds )