Libnet.ro
UNICEF

21:17

CTP, despre insistenta lui Dancila cu privire la o dezbatere: Nu are niciun pic de demnitate. A picat in ridicol

Adevărul Adevărul,
CTP, despre insistenta lui Dancila cu privire la o dezbatere: Nu are niciun pic de demnitate. A picat in ridicol

Cristian Tudor Popescu a discutat, vineri seara, la Digi24, despre ultima incercare a Vioricai Dancila de a organiza o dezbatere cu Klaus Iohannis inaintea turului doi al alegerilor prezidentiale. continuă pe Adevărul

Digi 24: CTP, despre dezbaterea Vioricai Dancila: O femeie demna nu agata un barbat

Staff-ul de campanie a apludat-o pe Viorica Dancila mortacios, vineri seara, iar Dancila s-a acoperit de ridicol, spune Cristian Tudor Popescu.

Politic Show: CTP, despre dezbaterea de azi: O intalnire mono a domnului Iohannis cu sine ; Nicolae Ciuca: Vom avea alocat 2% pentru Aparare in 2020; Ministrul Muncii ameninta Posta Romana

CTP, despre dezbaterea de azi: O intalnire mono a domnului Iohannis cu sine. Eu nici nu ma gandeam sa mai intervin in legatura cu cum e ea numita cu nume de cod dezbatere, am spus ce-am avut de spus insa, imi pare rau, domnul Pavel Popescu comite un fault logic strigator la cer. Eu la logica fac urticarie. Cum sa compari precedentele intalniri intre cei doi candidati, pentru ca asta a facut dansul, cu aceasta intalnire mono a domnului Iohannis cu sine? a spus gazetarul Cristian Tudor Popescu aflat in studioul Digi24.

Mircea Badea, despre sansele Vioricai Dancila pentru fotoliul de la Cotroceni: Trebuie sa faca mega show!

Mircea Badea a vorbit despre sansele Vioricai Dancila de a castiga in turul doi al alegerilor prezidentiale. in opinia sa, candidatul PSD poate castiga cursa pentru fotoliul de la Cotroceni daca va veni cu ce.

Viorica Dancila face dezbatere paralela: Cu o ora inainte de evenimentul lui Iohannis, liderul PSD cheama presa la Parlament

Presedintele PSD, Viorica Dancila, face o miscare proprie pentru a contracarea evenimentul cu presa pe care Klaus Iohannis il va organiza marti la Biblioteca Central Universitara cu presa si politiologi.

Gabriela Firea, despre dezbateri: Viorica Dancila merita nota 10. La Iohannis a fost o intalnire pregatita

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, sustine ca Viorica Dancila merita nota 10 pentru dezbaterea avutacu jurnalistii. Viorica Dancila merita nota 10 pentru transparenta,deschidere.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2025 seconds )